Wind? Regen? Vrieskou? Geen excuus om een training over te slaan. Zolang je de kunst van laagjes aantrekken verstaat kan het weer je niet stoppen. Als er één merk is die deze kunst verstaat dan is het Odlo wel. Odlo is voornamelijk bekend vanwege het super functionele ondergoed dat veel sporters het hele jaar door dragen. Wat veel hardlopers nog niet weten is dat Odlo al jaren een kwalitatief hoogwaardige hardloopcollectie heeft. De nieuwe wintercollectie is binnen en ook dit jaar verrast Odlo met innovatieve producten. Laag voor laag worden de producten uitgelicht. 

Basis laag
Als basislaag kan je het beste kiezen voor licht en veelzijdig sportondergoed. Een katoenen t-shirt of boxershort blijft nat en dat is zeker tijdens de wintermaanden erg ongemakkelijk. Het EVOLUTION LIGHT ondergoed van Odlo houd je warm en droog. In het shirt zijn functionele zones geïntegreerd die er direct op je huid voor zorgen dat vocht wordt afgevoerd en warmte geïsoleerd blijft. De ergonomische pasvorm en het sportieve, nauw aansluitende design zorgen voor comfort en functionaliteit. Bijkomend voordeel is dat je het ook nog eens het hele jaar door kan dragen.
 
Multifunctionele laag
Er zijn steeds meer longsleeves die de functie van de eerste én tweede laag vervullen. Deze multifunctionele longsleeves zijn een combinatie van technisch ondergoed en isolerende tussenlaag. Het technische materiaal waar deze shirts van gemaakt zijn voeren vocht snel af, waardoor je lichaam droog en warm blijft. Een eyecatcher uit de Odlo collectie is het VITAPARK hardloopshirt met een halve rits en 360°- reflectoren, zodat je goed zichtbaar bent. 

Met of zonder jas?
Een jas beschermt je tegen wind en regen. Wanneer jij voor een jas kiest is heel persoonlijk. Wij adviseren het ZEROWEIGHT jacket van Odlo bij een stevige wind, als het regent en/of als het kouder is dan 10 graden. Odlo is gespecialiseerd in functionele sportkleding en heeft jacks voor alle weersomstandigheden. Heb je voldoende aan een vest? Kijk dan eens naar het LOFTONE hardloopvest met capuchon. Het hardloopvest bied je ultieme bewegingsvrijheid en drijft vocht snel af. Je bent goed zichtbaar in het donker aangezien er verdeeld over het hardloopvest reflectie-elementen zijn geplaatst.
 
Voor de hele Odlo collectie en persoonlijk advies ga je naar jouw Run2Day winkel.
 
Ons advies: 

0 tot 10°C
Dames: Longsleeve hardloopshirt en een lange hardlooptight.

Heren:  Longsleeve hardloopshirt en een lange hardlooptight.
 
-10 tot 0°C
Dames: Technisch ondergoed, longsleeve, lange tight, handschoenen, muts of hoofdband.
 
Heren: Technisch ondergoed, longsleevelange tight, handschoenen, muts of hoofdband.
 
> - 10°C
Dames: Technisch ondergoed, twee longsleeveshardloopjackwintertight, handschoenen of wanten, muts.
 
Heren: Technisch ondergoed, twee longsleeves, hardloopjack, wintertight, handschoenen of wanten, muts.