iRun is het loopconcept van de hardloopketen Run2Day. iRun laat zien dat hardlopen helemaal niet saai of ingewikkeld is, maar leuk, ontspannen en gezond!

Een iRun training bestaat uit 6 tot 9 trainingen voor beginnende lopers. Ben je geen beginnende loper maar heb je een tijd niet gelopen of wil je meer aan je techniek werken? Dan zijn de trainingen ook zeker voor jou geschikt. De iRun trainingen starten in maart, mei en september en vinden plaats meer dan 25 locaties in het land.

Training 5K


Loop je eerste 5K. De 5K is een mooie afstand om mee te beginnen. Samen met jouw iRun coach loop je na 6 weken 5K in jouw tempo. Enthousiaste iRun coaches geven op 6 achtereenvolgende maandagen vanaf 19.30 uur inspirerende looptrainingen. De trainingen zijn afgestemd op je eigen niveau en je leert hoe je verantwoord én lekker kunt hardlopen. Na de training staat er een verfrissend sportdrankje voor je klaar en vertelt je irun coach hoe je die week zelf kunt trainen. In welke tijd je de 5K straks kunt rennen, maakt niet uit. Plezier, motivatie en hardlopen ervaren als een tool om je beter over jezelf te voelen staan voorop. iRun wil jouw inspirator zijn om ook ná de trainingen lekker te blijven hardlopen! iRun laat zien dat hardlopen pure fun is en daarom vast ook iets voor jou!

Waar en wanneer?


Op maandag 7 maart starten de iRun 5K clinics. Als je je inschrijft ontvang je van de Run2Day winkel of jouw iRun coach een e-mail waar de training start én een uitnodiging voor een informatieavond vlak voor de start van de training. Tijdens deze avond hoor je meer over de inhoud van de training, ontmoet je jouw iRun coaches en medelopers, kun je vragen stellen én met 10% shoppen in de Run2Day winkel. Naast 6 leuke trainingen krijg je ook loopschema’s als huiswerk mee.
Elke maandag om 19:30uur op meer dan 25 locaties.
Heb je vragen? iRun coördinator Tessa staat voor je klaar. Stuur een mail naar: irun@run2day.nl

Kosten en inschrijven


De iRun 5K training in maart kost 29,95 euro. Naast de 6 trainingen, krijg je gratis loopschema’s en bijscholing in je eigen looptechniek. Wil je je week ook fit starten met een flinke energy boost? Dan staan de iRun coaches voor jouw klaar.

Training 10K


Of je nu voor het eerst hardloopt of je 10K tijd wilt verbeteren. De ideale training voor lopers die starten en die alles willen geven. Samen met jouw iRun coach loop je na 9 weken 10K in jouw tempo. Samen met jouw iRun coach én medelopers train je voor je eerste 10K. Of je nu een PR wilt lopen of voor het eerst naar de finish van een 10K traint maakt niet uit. Plezier staat voorop.
Gemotiveerde iRun coaches geven op 9 achtereenvolgende maandagen inspirerende looptrainingen.

De trainingen zijn afgestemd op je eigen niveau en je leert hoe je verantwoord én lekker kunt hardlopen. Na de training staat er een verfrissend sportdrankje voor je klaar en vertelt je coach hoe je die week zelf kunt trainen. Bij de iRun 10K trainingen raak je bekend met intervaltrainingen én het nut van langzame duurlopen. In welke tijd je de 10K straks kunt rennen, maakt niet uit. Plezier, motivatie en hardlopen ervaren als een tool om je beter over jezelf te voelen staan voorop. iRun wil jouw inspirator zijn om ook ná de training lekker te blijven hardlopen! iRun laat zien dat hardlopen pure fun is en daarom vast ook iets voor jou!

Waar en wanneer?


Op maandag 9 mei starten de iRun 10K clinics. Als je je inschrijft ontvang je van de Run2Day winkel of jouw iRun coach een e-mail waar de training start én een uitnodiging voor een informatieavond vlak voor de start van de training. Tijdens deze avond hoor je meer over de inhoud van de training, ontmoet je jouw iRun coaches en medelopers, kun je vragen stellen én met 10% shoppen in de Run2Day winkel. Naast 9 leuke trainingen krijg je ook loopschema’s als huiswerk mee.
Elke maandag om 19:30uur op meer dan 25 locaties.
Heb je vragen? iRun coördinator Tessa staat voor je klaar. Stuur een mail naar: irun@run2day.nl

Kosten en inschrijven


De iRun 10K training in mei kost 39,95 euro. Naast de 9 trainingen, krijg je gratis loopschema’s en bijscholing in je eigen looptechniek. Wil je je week ook fit starten met een flinke energy boost? Dan staan de iRun coaches voor jouw klaar.