Sinds 2017 is Run2Day één van de trotse hoofdsponsoren van de TCS Amsterdam Marathon. Het lopen van de marathon zit in ons DNA en wij willen jou graag een unieke marathon-ervaring geven!
 
Vanaf 1 juli gaan wij 75 lopers klaarstomen voor de marathon van Amsterdam en jij kunt daarbij zijn. Wij zorgen ervoor dat je onder toeziend oog van deskundige marathontrainers optimaal wordt voorbereid op die 42 kilometer en 195 meter.
 
Op zondag 1 juli starten we met een kick off meeting in onze Run2Day winkel in Amsterdam. Deze meeting staat in het teken van de trainingen die je gaat doen voor je marathon. Sam Blom, marathonexpert en oprichter van Run2Forty2, komt uitgebreid uitleg geven hoe je met je verschillende typen trainingen moet omgaan, hoe je het optimale rendement uit je trainingen kunt halen en hoe je hiervoor je hartslagmeter kunt gebruiken. De eerste leerzame sessie is een feit. Je krijgt deze dag ook je trainingsshirt uitgereikt en die gaan we meteen testen. Na een informatief uurtje is het fijn om ook meteen aan de slag te gaan. We doen een korte trainingsronde met elkaar in het Vondelpark. Dat wordt een geweldige happening.


 
De weken daarna ga je aan de slag met je trainingen. Coach Sam Blom zal je wekelijks voorzien van een op maat gemaakt trainingsschema. Na elke training kun je je trainingsresultaten delen met je trainer zodat hij goed je progressie kan monitoren. Je hebt je eigen “online personal marathontrainer” die ervoor zorgt dat je op 21 oktober goed voorbereid, uitgerust en fit aan de start staat. 
 
Naast de individuele trainingen zul je de langere duurlopen in de groep doen. Hiervan zullen er vijf plaatsvinden in Haarlem, Amsterdam, Amersfoort en Nijmegen. De echte langere afstanden hoef je dus niet alleen af te werken, maar doe je in de groep en op verschillende niveaus.
 
Naast de trainingen zal er nog een clinic worden verzorgd over sportvoeding. Uiteraard door een sport-diëtiste die haar sporen heeft verdiend in de topsport. Sportvoeding tijdens de marathon is essentieel om de marathon tot een goed eind te kunnen volbrengen.
 
De laatste zondag voor de marathon, 14 oktober, doen we gezamenlijk nog een lekkere vlotte 10 km loop en na afloop bereidt Sam Blom je verder voor op de laatste week, de laatste voorbereidingen en uiteraard de marathon zelf. Met meer dan 50 marathons achter zijn naam, weet hij als geen ander wat erbij het lopen van een marathon komt kijken.
 
Op de dag zelf zorgen wij er uiteraard ook voor dat het jou als marathonlopers aan niets ontbreekt. Je hebt toegang tot de V.I.P. hospitality ruimte van Mizuno, onze huisfotograaf is aanwezig om jouw marathon vast te leggen en je kunt je daar in alle rust voorbereiden op de start.
 
Ook voor de start hebben we natuurlijk een perfecte plek voor je geregeld. Je hoeft niet achteraan te sluiten in het deelnemersveld. Wij zorgen voor een mooie startpositie zodat je lekker snel in je ritme kunt komen als jouw 42,195 kilometer is begonnen. Onderweg zorgen we voor een Run2Day supporterspunt, uiteraard op een goede strategische plek. Na afloop van de marathon kun je je weer begeven naar de V.I.P. hospitality ruimte van Mizuno, een hapje en een drankje nemen en rustig bijkomen van jouw marathon.
 
Kortom, we maken er een onvergetelijke voorbereiding en een onvergetelijke marathondag van!
 
Wil jij hier bij zijn, meld je dan snel aan via https://run2forty2.nl/home/trainingsmogelijkheden en klik op de Run2Day button. Je intake gaat dan van start….!
 
Inbegrepen:
 • startnummer TCS Amsterdam Marathon
 • kick off presentatie met uitleg over marathontraining, training met hartslagmeter etc. van marathonexpert Sam Blom
 • uniek running-shirt
 • persoonlijk online trainingsschema, wekelijks op maat gemaakt
 • online chatservice met jouw marathontrainer
 • 5 gezamenlijke lange duurlopen op verschillende niveau’s onder begeleiding van ervaren marathonlopers
 • clinic over voeding en sportvoeding
 • laatste tempoloop met aansluitend de laatste tips van marathonexpert Sam Blom
 • toegang tot hospitality ruimte van Mizuno op de dag van de marathon met hapjes en drankjes voor en na de marathon
 • goede startpositie
 • Run2Day supporterspunt tijdens de marathon
 • Professionele huisfotograaf die zorgt voor unieke herinneringen
 
We hebben plek voor slechts 75 deelnemers. Vol=Vol!!
 
Kosten voor deze onvergetelijk ervaring slechts € 195,- (alles inbegrepen)

https://run2forty2.nl/home/trainingsmogelijkheden