Hardlopen op het TT Circuit in Assen? Beleef deze bijzondere loopervaring met de TT-Run!

Voor deze wedstrijd hoef je zeker niet de snelste te zijn. Je strikt je veters om het "heilige asfalt" op te warmen voor de coureurs uit de MotoGP. De TT-Run is de officiele opening van de TT Speedweek. In stijl van de MotoGP loop je One - Two of Three Laps over het "heilige asfalt" van de TT Assen. Een Lap (ronde) is 4,4 KM je kunt dus zelf kiezen welke afstand jij wilt lopen.

Met een startnummer heb jij exclusief toegang tot de baan en ben jij van start tot fininsh onderdeel van deze unieke ervaring.

Starten op pole position
Op 20 juni kun jij pole position staan. Schrijf je in via www.tt-run.nl en open hardlopend de MotoGP week op hardloopschoenen en bloeddruk ipv oliedruk.

Een groot feest
Je kunt gratis parkeren en bij het betreden van het TT Circuit wordt je verwelkomt door Gridgirls waarna je door de tunnel in echte Running MotoGP Experience terecht komt. Motorgeluiden in de tunnel, exposanten, entertainment (DJ's), optreden, horeca en natuurlijk de MotoGP teams die al gearriveerd zijn.
Om 13.00 uur gaan de startvakken open om de deelnemers naar pole position te begeleiden voor een STARTKLAAR?! programma vanaf het hoofdpodium met verslaglegging van Eurosport MotoGP speaker Samantha van Wijk.
Een kleine warming up in het startvak door FitForFree en dan zal het startschot gelost worden op het moment dat de startlichten groen sein geven. De officiele Safety Car begeleid de start over het TT Circuit en jouw race gaat beginnen! Bij de finish wordt je opgewacht door onze Gridgirls die je natuurlijk de felbegeerde medaille met finishlint uitreiken. Kortom de loopbeleving die je niet mag missen!