Heb je er wel eens aan gedacht om voor een goed doel te lopen? De laatste jaren zien we dat steeds vaker. Een mooie ontwikkeling als je het ons vraagt.

Zo is Run2Day al jaren trotse sponsor van de Dam tot Damloop, waar duizenden lopers zich in het zweet werken voor het goede doel.

Bij JustGiving is deze ontwikkeling ook niet onopgemerkt gebleven. Zij zorgen ervoor dat jij op een makkelijke en leuke manier geld kan inzamelen voor jouw favoriete goede doel. Dus loop jij mee op 19 en 20 september en wil jij je Damloop een extra boost geven? Loop dan niet alleen voor jezelf, maar ook voor een ander. Start in mei je Dam tot Damloop sponsoractie op JustGiving en maak kans op een Run2Day cadeaubon van € 50.

Geen startbewijs voor de Dam tot Damloop? Geen nood: we koppelen je graag aan een goed doel dat kaarten heeft. JustGiving is een online platform waar je op een persoonlijke, eenvoudige en leuke manier geld inzamelt voor het goede doel. Dus geen gedoe meer met sponsorformulieren en contant geld. In plaats daarvan zamel je overzichtelijk en veilig geld in via internet.