De Wave Horizon is een nieuw model van Mizuno in 2017, in de onze schoenadvies methode positioneren we de schoen in het maximum cushioning – support segment. Tijdens het lopen voelt de Wave Horizon zeer comfortabel en biedt je een soepele afwikkeling, zonder aan stabiliteit in te boeten.

Mizuno Wave Horizon voor dames

Mizuno Wave Horizon voor heren

 
Maximum cushioning ondersteuning
Mizuno schoenen kenmerken zich in het algemeen door een directer en reactiever gevoel van demping onder de voorvoet. Met de Wave Horizon heeft Mizuno nu ook een schoen ontwikkeld die zachter aanvoelt onder de voet, zonder dat er daarbij ook onnodig energieverlies ontstaat. Het comfortabele gevoel ontstaat door het gebruik van twee lagen U4iC Foam met daartussen een nieuw ontwikkelde Stability Wave. Deze plastic Wave in de schoen loopt van de hiel door naar de voorvoet. De vormgeving is daarbij zo gemaakt dat de Wave meegeeft met de afwikkeling van de voet en deze tegelijkertijd ondersteunt en zodoende overpronatie opvangt. De slijtzool van de Wave Horizon is voorzien van X10 rubber wat zorgt voor extra grip en bovendien zeer slijtvast is.
 
Ademend bovenwerk
Het bovenwerk van de Wave Horizon is gemaakt van Triplze Zone Engineered Mesh wat zorgt voor een ideale pasvorm rond de voet, stevig in de midvoet en soepeler bij de voorvoet. In combinatie met het DynamotionFit systeem beweegt het bovenwerk van de Wave Horizon makkelijk mee met de voet voor een onbezorgd loopgevoel.
 
De Mizuno Wave Horizon is een ideale schoen voor lopers die op zoek zijn naar ondersteuning en stabiliteit in combinatie met een aangenaam zachte demping.
 
Specs: 
Drop: 12mm
Heren: 331 gram bij maat US 9
Dames: 274 gram bij maat US 7

Mizuno Wave Horizon

Mizuno Wave Horizon