De Mizuno Wave Inspire 11 is een schoen die staat voor ondersteuning, demping, snelheid en allround prestaties en dat alles in een superlichte verpakking.
 
De Mizuno Wave Inspire 11 is een sensatie die je geprobeerd moet hebben als je extra support nodig hebt. De combinatie van het soepele, ondersteunende bovenwerk, Mizuno’s Wave-plaat en de nieuwe, revolutionaire U4iC technologie (voor minder gewicht en meer comfort) geven deze schoen terecht een plaatsje in de top van de support categorie binnen het Run2Day assortiment.?

In alle 25 Run2Day winkels ligt de Mizuno Wave Inspire voor je klaar om te testen én online met het beste advies.

Dames Mizuno Wave Inspire 11

Heren Mizuno Wave Inspire 11
 
Heerlijk soepel bovenwerk
Om een plaats in de toppositie vast te houden zijn er ten opzichte van zijn voorganger wat verbeteringen aangebracht. De zadels van het bovenwerk zijn iets meer naar voren geplaatst waardoor je een betere fit hebt, direct als je de schoen aantrekt. Het bijna geheel seamless bovenwerk zorgt voor een betere pasvorm en daardoor betere loopbeleving.
 
Meer geblazen rubber voor meer comfort
De nieuwe SmoothRide technologie zorgt voor een zijdezachte, soepele afwikkeling. De schoen is nu ook uitgerust met een geblazen rubberen zool die de vorige, zwaardere slijtzool vervangt zonder in te leveren op duurzaamheid. Daarnaast heeft de schoen een bredere basis in de voorvoet en is de Wave-plaat verder terug geplaatst wat extra stabiliteit met zich mee brengt. De damesschoen van de Wave Inspire 10 is er bovendien in twee breedtematen: een normale leest en een extra smalle leest (2A leest).
 
Dynamisch en snel
De Mizuno Wave Inspire 11 is dynamisch en snel, maar toch stabiel en dempend. Een heerlijke schoen voor lopers die een geweldige combinatie van direct gevoel en demping zoeken in een goede support schoen. Met de Wave Inspire 11 kun je zowel een heerlijke duurloop doen als een pittige intervaltraining waarbij je lekker soepel over de weg of baan vliegt.