De vernieuwde Wave Inspire 13 is de support schoen van Mizuno die garant staat voor ondersteuning, reactieve demping en snelheid. Door deze eigenschappen is de Wave Rider 13 een ideale allround trainingsschoen voor lopers die op zoek zijn naar comfort en stabiliteit.

De Mizuno Wave Inspire 13 is verkrijgbaar bij alle 25 Run2Day winkels én online in de Run2Day webshop.

Mizuno Wave Inspire 13 voor dames

Mizuno Wave Inspire 13 voor heren

Ademend, stevig en flexibel bovenwerk
Mizuno is voortdurend op zoek naar de perfecte hardloopschoen en heeft daardoor ook het bovenwerk van de Wave Inspire 13 doorontwikkeld. Het ademende mesh zorgt voor een flexibel gevoel en houdt je voeten lekker koel tijdens je run. Door slim gebruik te maken van gestikte overlays krijg je ook een stevige pasvorm rond de voet. De Wave Inspire 13 beweegt tijdens het lopen goed mee met je voet en blijft toch stevig zitten.

Comfort en Stabiliteit
De Wave Inspire 13 ondersteunt je tijdens de afwikkeling dankzij een dubbele Wave-plaat. Zodra je tijdens het afwikkelen te veel druk naar binnen geeft komen de twee Waves tegen elkaar aan en vormen zo stabiel platform om de beweging op te vangen. In de hak heeft de Wave Inspire 13 nu een tussenlaag van U4icX foam. Dit materiaal zorgt voor een nog betere demping bij het landen en geeft je een iets zachter gevoel ten opzichte van de voorgaande versies.
 
De Mizuno Wave Inspire 13 biedt je een optimale mix tussen demping en ondersteuning en is daarmee de perfecte trainingsschoen voor dagelijks gebruik, voor elke afstand!