De Mizuno Wave Inspire 14 is een support model met een prettige combinatie van responsive cushioning en ondersteuning. Het model heeft een aantal aanpassingen ondergaan, waaronder een aanpassing van de Wave-plaat, de Cloudwave. Hierdoor ontstaat een soepelere afwikkeling voor extra comfort, zonder in te boeten aan stabiliteit!Zachtere voorvoet
De Wave Inspire 14 geeft je uitstekende demping gedurende je run dankzij twee verschillende foam lagen, U4ic en U4icX. Met een aanpassing in de zool voelt de nieuwe Inspire reactiever bij het afwikkelen en geeft dankzij het U4icX foam een zacht gevoel onder de voorvoet. Om te zorgen voor ondersteuning van de voet heeft de Wave Inspire 14 een dubbele Wave aan de binnenzijde. Gedurende het afwikkelen wordt de pronatie-beweging van de voet geleidelijk opgevangen voor een stabiel en comfortabel loopgevoel.
 
Licht upper
Het bovenwerk van de Inspire 14 maakt gebruik van een nieuw mesh dat zorgt voor een prettige pasvorm en bovendien zeer goed ventileert. Dankzij de Dynamotion Fit techniek wordt de middenvoet mooi omsloten en volgt de schoen perfect de beweging van de voet tijdens het hardlopen. Voor extra comfort is het binnenwerk van de Inspire 14 zachter gemaakt wat een aangenaam gevoel geeft bij het aantrekken van de schoenen.
 
De Mizuno Wave Inspire 14 is een heerlijke schoen voor lopers die op zoek zijn naar support en stabiliteit in combinatie met comfort en een responsieve demping.
 
Specs:
Drop: 12mm
Gewicht heren: 310 gram
Gewicht dames: 260 gram

mizuno Wave inpsire 14

Mizuno Wave Inspire 14