Waar het Japanse merk Mizuno excelleert in het maken van hardloopschoenen met onderscheidende dempingstechnologie in de vorm van de Wave plaat. Daar zoekt Run2Day altijd naar verandering, innovatie en exclusieve styles. Samen kom je dan tot de exclusieve Wave Rider 18!
 
De Wave Rider staat symbool voor Mizuno’s voortdurende zoektocht naar de perfecte hardloopschoen. De 18e editie van de Wave Rider is voorzien van een aantal nieuwe technologieën om zijn positie als de ideale hardloopschoen voor veel lopers te waarborgen. Door deze voortdurende ontwikkelingen en verbeteringen zijn wij bij Run2Day ervan overtuigd dat de Wave Rider 18 de beste Wave Rider ooit is!

Wil je de Mizuno Wave Rider 18 even proberen, kom dan naar een van de 25 Run2Day winkels. Of shop de schoen online.

Mizuno Wave Rider 18 dames

Mizuno Wave Rider 18 heren
 
Exclusieve kleurstelling voor Run2Day
Hardlopen nog leuker maken dat is waar Run2Day elke dag naar streeft. De topschoen van Mizuno in een kleur die in de winkel van de muur spat maar vooral jouw rondje hardlopen nog meer elan en kleur geeft dat bereiken we met deze Mizuno Wave Rider 18 in de frisse voorjaarskleuren. Deze regenboogkleuren maken je weer op voor de lente en zomer die voor de deur staan!
 
Meer demping
De Wave Rider 18 heeft een U4iC (euphoric) tussenzool. Het U4iC-materiaal is 30% lichter dan het AP+-materiaal van de tussenzool die hiervoor werd gebruikt en geeft zelfs meer demping dan voorheen (+5%). Een belangrijk onderdeel van elke Mizuno hardloopschoen is de SmoothRide technologie. Deze is verder doorontwikkeld voor een nog snellere en soepelere afwikkeling. De grootste verandering in de zool is dat over de gehele lengte een 1mm dikkere tussenzool is aangebracht.

Het bovenwerk en de zool bieden subtiele ondersteuning en beschermen de voet met een pasvorm die je nauwelijks voelt. De zool van de Wave Rider 18 heeft een geblazen rubber onder de voorvoet, dus een dikkere slijtzool.
 
Bovenwerk
De Dynamotion FitTM technologie houdt de voet op zijn plaats met ondersteuning van binnenuit, zodat de buitenkant een strak design houdt. Bovendien geeft het naadloze bovenwerk meer comfort. Het veterhuis is bij de Rider 18 weer gestikt en de zadels van de schoen zijn iets meer naar voren geplaatst voor een betere pasvorm. De damesschoen is verkrijgbaar in twee breedtematen: een normale leest en een extra smalle leest (2A leest).

Wat weegt ie?
De vraag die veel lopers stellen: "Is-ie lekker licht?" Bijna geen enkele hardloopschoen is nog echt een blok aan je been. De Mizuno Wave Rider 18 damesschoen weegt 210 gram in maat US 7 en de herenschoen 250 gram in maat US10.
 
Op de Wave Rider 18 kun je ook lopen als je een tikkeltje ondersteuning nodig hebt, zo stabiel is dit paradepaardje van Mizuno. Deze schoen wordt veel gebruikt door lopers die een echte pure wedstrijdschoen net te weinig demping vinden hebben maar wel het directe gevoel van een wedstrijdschoen willen ervaren. Op deze schoen kun je zowel een heerlijke duurloop doen als een pittige intervaltraining en wedstrijd waarbij je soepel over de weg vliegt.