De Wave Rider staat symbool voor Mizuno’s voortdurende zoektocht naar de perfecte hardloopschoen. De 19e editie van de Wave Rider is voorzien van een aantal nieuwe technologieën om zijn positie als de ideale hardloopschoen voor veel lopers te waarborgen.
 
Door deze voortdurende ontwikkelingen en verbeteringen zijn wij bij Run2Day ervan overtuigd dat de Wave Rider 19 de beste Wave Rider ooit is!

Mizuno Wave Rider 19 dames

Mizuno Wave Rider 19 heren
 
Meer demping
De Wave Rider 19 heeft een U4iC (euphoric) tussenzool. Het U4iC-materiaal is 30% lichter dan het AP+-materiaal van de tussenzool die hiervoor werd gebruikt en geeft zelfs meer demping dan voorheen (+5%). Een belangrijk onderdeel van elke Mizuno hardloopschoen is de SmoothRide technologie. Deze is verder doorontwikkeld voor een nog snellere en soepelere afwikkeling. De grootste verandering in de zool is dat over de gehele lengte een 1mm dikkere tussenzool is aangebracht.

Het bovenwerk en de zool bieden subtiele ondersteuning en beschermen de voet met een pasvorm die je nauwelijks voelt. De zool van de Wave Rider 19 heeft een geblazen rubber onder de voorvoet, dus een dikkere slijtzool.
 
Bovenwerk
De Dynamotion FitTM technologie houdt de voet op zijn plaats met ondersteuning van binnenuit, zodat de buitenkant een strak design houdt. Bovendien geeft het naadloze bovenwerk meer comfort. Het veterhuis is bij de Rider 19 weer gestikt en de zadels van de schoen zijn iets meer naar voren geplaatst voor een betere pasvorm. De damesschoen is verkrijgbaar in twee breedtematen: een normale leest en een extra smalle leest (2A leest).

Wat weegt ie?
De vraag die veel lopers stellen: "Is-ie lekker licht?" Bijna geen enkele hardloopschoen is nog echt een blok aan je been. De Mizuno Wave Rider 19 damesschoen weegt 230 gram in maat US 7 en de herenschoen 260 gram in maat US 9.
 
Op de Wave Rider 19 kun je ook lopen als je een tikkeltje ondersteuning nodig hebt, zo stabiel is dit paradepaardje van Mizuno. Op deze schoen kun je zowel een heerlijke duurloop doen als een pittige intervaltraining waarbij je soepel over de weg vliegt.

Mizuno Wave Rider 19