De Wave Rider staat symbool voor Mizuno’s voortdurende zoektocht naar de perfecte hardloopschoen. De 20e editie van de Wave Rider is weer voorzien van een aantal nieuwe technologieën om zijn positie als de ideale hardloopschoen voor veel lopers te waarborgen.

De nieuwe Mizuno Wave Rider 20 is verkrijgbaar bij alle 25 Run2Day winkels én online in de Run2Day webshop.

Mizuno Wave Rider 20 voor dames

Mizuno Wave Rider 20 voor heren

 
Nieuwe Wave
Een van de belangrijkste aanpassingen in de Wave Rider 20 is de vernieuwde Wave-plaat in de zool. Na veel testen is de nieuwe Wave een mooie combinatie geworden van flexibiliteit en stabiliteit. Net als bij de voorgaande modellen is de hiel van de Wave Rider 20 gevormd als een hoefijzer. Hierdoor word je direct bij de landing gestabiliseerd en wikkel je soepel af richting de voorvoet met behulp van de vernieuwde Wave-plaat. De tussenzool is wederom gemaakt met het U4iC-materiaal wat zorgt voor een lichte schoen met uitstekende demping.
 
Bovenwerk
Het bovenwerk van de Wave Rider 20 is gemaakt middels de Dynamotion FitTm technologie. Dit zorgt ervoor dat de voet ondersteuning krijgt vanuit binnenuit, zodat het design aan de buitenkant strak kan blijven. Het mesh van het bovenwerk is op bepaalde plaatsen dikker om stevigheid te bieden, en op andere plaatsen dunner om goed mee te bewegen met de voet. De Wave Rider 20 voelt daardoor comfortabel en stevig aan om de voet.
 
De Wave Rider 20 is een neutraal model in het responsive cushioning segment maar is ook zeer geschikt voor lopers die een klein beetje support nodig hebben. Met de Mizuno Wave Rider 20 kan je elke training aan, van duurloop tot pittige interval.