De Wave Rider staat symbool voor Mizuno’s voortdurende zoektocht naar de perfecte hardloopschoen. De 20e editie van de Wave Rider is weer voorzien van een aantal nieuwe technologieën om zijn positie als de ideale hardloopschoen voor veel lopers te waarborgen. Omdat de Wave Rider 20 jaar bestaat is deze er in een mooie black edition gemaakt.

Ontvang het beste schoenadvies én 20 euro korting op de Mizuno Wave Rider 20
Jouw persoonlijke voorkeur en hardloopdoel zijn nét zo belangrijke input voor ons advies als jouw biomechanische behoeft. Dat laatste bepalen we onder andere op basis van jouw stabiliteit, looppatroon én hele lichaamshouding tijdens het lopen. Dit doen we met behulp van video-opnames. Samen vinden we de beste match voor jou.
Met je inschrijfbewijs van de Groet uit Schoorl Run ontvang je 20 euro korting op hardloopschoenen bij Run2Day. Kortom het bepalen van de juiste hardloopschoen kan best een lastige kwestie zijn?! Maar met de schoenadvies experts bij Run2Day wordt er samen met jou gekeken naar de match tussen loopstijl en hardloopschoen die bij jou past.

De nieuwe Mizuno Wave Rider 20 black edition is selectief verkrijgbaar bij Run2Day winkels én online in de Run2Day webshop.

Mizuno Wave Rider 20 voor dames

Mizuno Wave Rider 20 voor heren

 
Nieuwe Wave
Een van de belangrijkste aanpassingen in de Wave Rider 20 is de vernieuwde Wave-plaat in de zool. Na veel testen is de nieuwe Wave een mooie combinatie geworden van flexibiliteit en stabiliteit. Net als bij de voorgaande modellen is de hiel van de Wave Rider 20 gevormd als een hoefijzer. Hierdoor word je direct bij de landing gestabiliseerd en wikkel je soepel af richting de voorvoet met behulp van de vernieuwde Wave-plaat. De tussenzool is wederom gemaakt met het U4iC-materiaal wat zorgt voor een lichte schoen met uitstekende demping.
 
Bovenwerk
Het bovenwerk van de Wave Rider 20 is gemaakt middels de Dynamotion FitTm technologie. Dit zorgt ervoor dat de voet ondersteuning krijgt vanuit binnenuit, zodat het design aan de buitenkant strak kan blijven. Het mesh van het bovenwerk is op bepaalde plaatsen dikker om stevigheid te bieden, en op andere plaatsen dunner om goed mee te bewegen met de voet. De Wave Rider 20 voelt daardoor comfortabel en stevig aan om de voet.
 
De Wave Rider 20 is een neutraal model in het responsive cushioning segment maar is ook zeer geschikt voor lopers die een klein beetje support nodig hebben. Met de Mizuno Wave Rider 20 kan je elke training aan, van duurloop tot pittige interval. 

Het beste schoenadvies krijg je van onze runningexperts
Goed advies? Wat is dat dan? De Run2Day Schoenadvies Methode (RSM) is een manier van adviseren waarbij we een balans hebben gevonden tussen persoonlijke voorkeur en de biomechanische behoefte van een loper. De laatste jaren is het heel ingewikkeld geworden in hardloopschoenenland. Dikkere zolen, dunnere zolen, meer of minder stabiliteit, natural running, er zijn allerlei invloeden geweest die tot exotische hardloopschoenen hebben geleid. Wij zijn ervan overtuigd dat we iedere loper het juiste advies en de beste ervaring kunnen bieden in onze winkels door onze Run2Day Schoenadvies Methode.

Mizuno Wave Rider 20

Mizuno Wave Rider 20