De Wave Rider staat symbool voor Mizuno’s voortdurende zoektocht naar de perfecte hardloopschoen. De 21e editie van de Wave Rider bouwt verder op het succes van de voorgaande modellen en heeft ook weer een paar updates gekregen.

De Mizuno Wave Rider 21 is verkrijgbaar bij alle Run2Day winkels én online in de Run2Day webshop.

Mizuno Wave Rider 21 voor dames

Mizuno Wave Rider 21 voor heren

 
Vernieuwd bovenwerk
Het bovenwerk van de Wave Rider 21 heeft een aantal aanpassingen gekregen waaronder het gebruik van Dual Zone mesh. Dit engineered mesh zorgt voor een verbeterde ventilatie, flexibiliteit en stevigheid. De binnenzool van de Wave Rider 21 is vernieuwd en voelt zachter aan en geeft een mooiere pasvorm. In het gedeelte rond de hiel is extra materiaal geplaatst voor een comfortabel pasvorm en zorgt dit voor extra stevigheid rond rondom de hak.

Wave-plaat
De Wave-plaat uit de voorgaande editie is weer opgenomen in de Wave Rider 21. Deze plastic plaat in de tussenzool van zorgt voor een mooie combinatie tussen flexibiliteit en stabiliteit gedurende het afwikkelen. In het hakgedeelte is gebruikt gemaakt van het U4icX foam voor een zacht gevoel tijdens het landen. De tussenzool bestaat verder uit U4ic foam waardoor de Wave Rider 21 een lichte schoen is met uitstekende demping.


De Wave Rider 21 is weer een stapje dichterbij de perfecte hardloopschoen! Het model is een aanrader voor neutrale lopers die graag een responsive cushioning schoen hebben met comfort.
 
Drop: 12mm
Gewicht heren: 286.3 gram
Gewicht dames: 241.0 gram

Mizuno Wave Rider 21

Mizuno Wave Rider 21