De Mizuno Wave Rider 23 is belichaming van Mizuno om de beste hardloopervaring te bieden. Run2Day heeft deze iconische schoen daarom al 20 jaar in het assortiment. 

 

Vernieuwd bovenwerk


Het bovenwerk van de Wave Rider 23 heeft een aantal aanpassingen gekregen waaronder een lichtgewicht mesh materiaal. Deze verbeterde mesh biedt een een hoog ademend vermogen zodat je voeten koel blijven. De Mizuno Dynamotion Fit Technologie zorgt voor een goede lockdown waardoor het bovenwerk heel mooi om de voet vormt. De binnenzool van de Wave Rider 23 is vernieuwd, voelt zachter aan en geeft een mooiere pasvorm. In het gedeelte rond de hiel is extra materiaal geplaatst voor een comfortabel gevoel en zorgt dit voor extra stevigheid rondom de hak.

 

Mizuno Wave Rider 23 


Wave-plaat


De iconische Wave-plaat uit de voorgaande edities is weer opgenomen in deze nieuwste versie van de Rider. Deze Wave plaat in de tussenzool zorgt voor een mooie combinatie tussen flexibiliteit en stabiliteit gedurende het afwikkelen. In het hakgedeelte is gebruik gemaakt van het U4icX foam voor een zacht gevoel tijdens het landen. De tussenzool bestaat verder uit U4ic foam, waardoor de Wave Rider 23 een lichte, stabiele hardloopschoen is met uitstekende demping.

De Wave Rider 23 is een stabiele neutrale hardloopschoen voor hardlopers die een responsive cushioning fijn vinden.  

Specs
Drop: 12mm
Gewicht: 290 gram

 

Mizuno Wave Rider 23