De Mizuno Wave Rider 24 hardloopschoenen zijn vernieuwd. Ga jij voor een schoen die je meer energie teruggeeft? Dan is deze nieuwe versie van de Wave Rider geschikt voor jou.

De grootste aanpassing is het gebruik van het nieuwe Mizuno Enerzy materiaal in de tussenzool. De tussenzool geeft je een zeer hoog comfort met nog meer demping. Het is 17% zachter en 15% meer bouncy dan het U4ic materiaal wat voorheen gebruikt werd.

Mizuno Wave Rider 24

Vernieuwde bovenwerk


Het bovenwerk van de Wave Rider 24 heeft een aantal aanpassingen gekregen waaronder een lichtgewicht mesh materiaal. Deze verbeterde mesh biedt een hoog ademend vermogen zodat je voeten koel blijven. De Mizuno Dynamotion Fit Technologie zorgt voor een goede lockdown waardoor het bovenwerk heel mooi om de voet vormt. De binnenzool voelt zachter aan en geeft een mooiere pasvorm. In het gedeelte rond de hiel is extra materiaal geplaatst voor een comfortabel gevoel en zorgt dit voor extra stevigheid rondom de hak.

Mizuno Wave Rider 24


Wave-plaat


De iconische Wave-plaat uit de voorgaande edities is weer opgenomen in deze nieuwste versie van de Rider. Deze Wave plaat in de tussenzool zorgt voor een mooie combinatie tussen flexibiliteit en stabiliteit gedurende het afwikkelen. In het hakgedeelte is bij deze nieuwe versie gebruik gemaakt van het nieuw ontwikkelde Mizuno Enerzy materiaal. 

Dit maakt de Wave Rider 24 een lichte, stabiele hardloopschoen met uitstekende demping en energie teruggave. Deze schoen is uitermate geschikt voor hardlopers met een neutrale loop die de responsive cushioning waarderen.

Mizuno Wave Rider 24 Dames Mizuno Wave Rider 24 Heren


Mizuno Enerzy


Het Japanse Mizuno lanceert met Enerzy een revolutionair nieuwe zooltechnologie voor hardloopschoenen. Enerzy heeft een ontwikkelingstraject van meer dan twee jaar doorlopen op de eigen R&D-afdeling van het merk. Het resultaat is een materiaal dat tot 293% zachter is en responsiever dempt dan eerder gebruikte zoolmaterialen. Het zorgt voor een energieteruggave van maar liefst 56% en is daarmee het materiaal met de hoogste energieteruggave ooit.

‘We onderzoeken en ontwikkelen voortdurend nieuwe materialen om de prestaties van atleten te verbeteren. Mizuno Enerzy is speciaal voor dit doel ontwikkeld, compleet met zeer zachte en hoge rebound-voordelen zodat je als het ware stuitert met een minimaal verlies aan energie. Al bij de eerste tests werd duidelijk dat dit een next-level materiaal is,’ aldus Akira Morita, Ontwikkelaar MIZUNO Enerzy.

                
Specs


Drop: 12 mm
Gewicht dames: 240 gram
Gewicht heren: 290 gram