De Mizuno Wave Rider 25 hardloopschoenen voor de neutrale hardloper is vernieuwd. Ga jij voor een schoen die je meer energie teruggeeft? Dan is deze nieuwe versie van de Wave Rider 25 geschikt voor jou.

De grootste aanpassing is het gebruik van het nieuwe Mizuno Enerzy materiaal in de tussenzool. Dit was in de versie hiervoor al het geval in de hak maar is nu over de gehele lengte van de tussenzool terug te vinden. Deze tussenzool geeft je een zeer hoog comfort met nog meer demping. Het is 17% zachter en 15% meer bouncy dan het U4ic materiaal wat voorheen gebruikt werd door Mizuno.

Mizuno Wave Rider 25

Vernieuwd bovenwerk


Het bovenwerk van de Wave Rider 25 heeft een aantal aanpassingen gekregen waaronder een lichtgewicht tweelaags airmesh materiaal. Dit zorgt voor comfort en meer houvast.

De tong van de schoen is half vastgezet aan het bovenwerk. Hierdoor blijft deze op de plaats en zorgt voor een naadloze omsluiting om de voet. Het bovenwerk heeft een 3D multi-color print voor diepte en een heel rijke look van de schoen.

De binnenzool voelt zachter aan en geeft een mooiere pasvorm. In het gedeelte rond de hiel is extra materiaal geplaatst voor een comfortabel gevoel en zorgt dit voor extra stevigheid rondom de hak.

Wave-plaat


De traditionele Wave-plaat, een kunststof plaat in de vorm van een golf, zorgt voor een stabiele landing en meer veerkracht bij iedere afzet. De Wave-plaat is verstevigd aan de binnenzijde wat zorgt voor net iets meer stabiliteit.

Dit maakt de Wave Rider 25 een lichte, stabiele hardloopschoen met uitstekende demping en energie teruggave.

De Mizuno Wave Rider 25 is uitermate geschikt voor hardlopers met een neutrale loop en die responisve cushioning waarderen.  

Mizuno Wave Rider 25                                 

Specs


Drop: 12mm
Gewicht dames: 230 gram
Gewicht heren: 275 gram