De Mizuno Wave Rider NEO is een nieuwe hardloopschoen in het Run2Day assortiment. Ga jij voor een schoen die je meer energie teruggeeft? Dan is deze nieuwe versie van de Wave Rider geschikt voor jou.

De grootste aanpassing is het gebruik van het nieuwe Mizuno Enerzy materiaal in de tussenzool. De tussenzool geeft je een zeer hoog comfort met nog meer demping. Het is 17% zachter en 15% meer bouncy dan het U4ic materiaal wat voorheen gebruikt werd.


Bovenwerk


De Wave Rider NEO zit het topsegment van de Mizuno collectie. Het bovenwerk van de Wave Rider NEO heeft een premium fit en geeft extra comfort. De bootie constructie omsluit de voet optimaal met voldoende stretch. Deze verbeterde mesh biedt een een hoog ademend vermogen zodat je voeten koel blijven. In het gedeelte rond de hiel is extra materiaal geplaatst voor een comfortabel gevoel en zorgt voor extra stevigheid rondom de hak.

 

Wave-plaat


De iconische Wave-plaat uit de voorgaande edities is weer opgenomen in deze nieuwste versie van de Rider, maar nu met Mizuno enerxy in de middenzool. Deze Wave plaat in de tussenzool zorgt voor een mooie combinatie tussen flexibiliteit en stabiliteit gedurende het afwikkelen. Over de gehele lengte van de tussenzool is bij deze nieuwe versie gebruik gemaakt van het nieuw ontwikkelde Mizuno Enerzy materiaal. Dit biedt een hogere energie teruggave dan ooit tevoren.

Dit maakt de Wave Rider NEO de lichtste Rider ooit. Licht, stabiel en met uitstekende demping en energie teruggave. Deze schoen is uitermate geschikt voor hardlopers met een neutrale loop en een responisve cushioning waarderen.

 

shop mizuno neo                
Specs


Drop: 12mm
Gewicht dames: 225 gram
Gewicht heren: 265 gram