De Mizuno Wave Rider Neo 2 hardloopschoenen zijn ontworpen voor hardlopers die op zoek zijn naar een lichte, dynamische hardloopschoen met veel demping en responsiviteit. Ga jij voor een schoen die je meer energie teruggeeft? Dan is deze nieuwe versie van de Wave Rider Neo 2 geschikt voor jou.

Perfect voor de loper die snelheid en een lichte tred zoekt in een schoen. De Wave Rider Neo 2 kan gezien worden als een luxere variant van de Mizuno Wave Rider waarin alle innovaties zijn toegepast. Dit is de lichtste Rider in gewicht. Ideaal voor een soepele run met een groot voorstuwingsvermogen.

Mizuno Wave Rider Neo 2

Vernieuwd bovenwerk


Het bovenwerk is gewijzigd in een Smoothfit constructie met een vaste tong. Deze sluit iets hoger om de wreef dan zijn voorganger en zorgt voor een naadloze aansluiting om de voet. Het airmesh materiaal in het bovenwerk is iets verstevigd en zorgt voor meer houvast en een strak aangesloten gevoel. De instap is verhoogd in de hak voor een goede aansluiting en een snelle look. Door de lus aan de achterkant van de schoen, wordt de instap makkelijker.

Wave-plaat


De tussenzool bestaat volledig uit Mizuno ENERZY. Dit materiaal is 15% veerkrachtiger en 17% zachter dan het vorige materiaal. De schoen staat ten opzichte van de Wave Rider 25 op 1 mm meer hoogte, wat zorgt voor een extra demping en energieteruggave. De schoen maakt gebruik van de traditionele Wave plaat technologie, die zorgt voor extra stabiliteit en veerkracht. De slijtzool is gemaakt van G3 rubber, wat zorgt voor een lichter gewicht, veel grip en een krachtige afzet. Dit materiaal bevindt zich in de voorvoet. In de hak zit het traditionele X10 carbon rubber voor extra slijtvastheid.

   Shop Mizuno Wave Rider Neo 2                                 

Specs


Drop: 12mm
Gewicht: 265 gram