De Mizuno Wave Shadow is de opvolger van de Wave Sayonara. Net als zijn voorganger kenmerkt het model zich door light cushioning in combinatie met comfort. Met de Wave Shadow kan je gerust elke dag een training volbrengen maar het model komt het beste tot zijn recht in tempotrainingen.

In alle Run2Day winkels is de Mizuno Wave Shadow verkrijgbaar. Ook in de Run2Day webshop bestel je de Shadow eenvoudig en snel.

Mizuno Wave Shadow voor dames

Mizuno Wave Shadow voor heren

 
Soepel mesh
Het bovenwerk van de Wave Shadow heeft een stijlvol slank uiterlijk. Door gebruik te maken van flexibel en ademend mesh in de voorvoet is de kans op een knellend gevoel bij de tenen minimaal. De voet wordt tegelijkertijd goed op de plek gehouden door de stevige banen over de middenvoet.  

Licht – comfortabel
De 8mm drop van de Wave Shadow geeft een snel gevoel bij het afwikkelen waarbij het lijkt alsof je ook dicht op de ondergrond afzet. De tussenzool van de Wave Shadow is gemaakt van een comfortabel foam genaamd U4Ic. In dit foam ligt een Wave plaat verscholen die bijdraagt aan een snelle afwikkeling van de hak naar de voorvoet.
Door de constructie van de zool en de Wave plaat is de Wave Shadow niet enkel geschikt voor de neutrale loper maar ook voor lopers die support nodig hebben.
Het geblazen rubber in de voorvoet zorgt voor een zacht en comfortabel gevoel onder de voet en biedt tegelijkertijd perfecte grip op de ondergrond.
 
De Wave Shadow is een aanrader voor lopers die op zoek zijn naar eenreactieve schoen, die een mooie mix biedt van comfort, stabiliteit en gewicht.
 
Drop: 8mm
Gewicht heren: 250.0 gram
Gewicht dames: 210.0 gram