De Mizuno Wave Sky is een neutrale hardloopschoen in de categorie Maximum Cushioning. Mizuno wordt altijd gewaardeerd omdat ze schoenen maken die direct, licht en snel aanvoelen. De Wave Sky voelt echter wel degelijk enorm lekker dempend en comfortabel.

De Mizuno Wave Sky is verkrijgbaar bij alle Run2Day winkels én online in de Run2Day webshop.

Mizuno Wave Sky voor dames

Mizuno Wave Sky voor heren

Mizuno maakt al jaren gebruik van een Wave plaat in de tussenzool om zowel demping als stabiliteit te garanderen. Dit zorgde altijd voor het directere gevoel van de Mizuno hardloopschoenen. De laatste variant van de Wave technologie, de CloudWave, is van soepeler kunststof gemaakt en is recht onder de hiel minder heftig gevormd waardoor deze makkelijker vervormt en dus meer demping genereert. De Wave Sky bezit deze CloudWave in zowel de hiel als onder de middenvoet, hierdoor is ook de stabiliteit gegarandeerd. De CloudWave is in een tussenzool geplaatst van U4iC materiaal, dit extreem elastische MEVA-materiaal zorgt voor extra veel demping en comfort.

Het bovenwerk van Wave Sky is gemaakt van AirMesh zodat het goed ademt. In de hiel is de Sky voorzien van een externe hielkap voor meer stabiliteit.

Ben je neutraal en hou je van veel demping? Probeer de Wave Sky eens! Ook lopers die graag hun Mizuno Wave Rider af willen wisselen met een zachtere comfortabelere schoen om eventueel langer op te lopen kunnen kiezen voor de Wave Sky.

Mizuno Wave Sky

Mizuno Wave Sky