De Mizuno Wave Sky 5 is een comfortabele, neutrale hardloopschoen in het maximum cushioning segment. Het foam in combi met een dubbele Mizuno Wave plaat zorgt voor comfort en stabiliteit.

Mizuno Wave Sky 5

Bovenwerk


Het bovenwerk van de Mizuno Wave Sky 5 bevat een vernieuwd stretch airmesh-bovenwerk. Het mesh zorgt voor een ventilerend en goed ademend vermogen. De hielpolstering zorgt voor bescherming en sluit mooi rond de voet. De tong is gemaakt van stretch materiaal en omsluit de voet op prettige wijze.

Energie teruggevend foam


De Mizuno Wave Sky 5 biedt hardlopers de meest comfortabele ervaring en is degelijk en duurzaam. Vooral als het gaat om ongekende demping en energieteruggave. Elke run voelt moeiteloos dankzij de Mizuno Wave-technologie en het responsieve ENERZY-foam in de zool. De dikkere zool bij de hak en op de voorvoet zorgt ervoor dat schokimpact beter geabsorbeerd wordt. De dubbele Waveplaat heeft een specifieke functie. De kleine waves zorgen voor stabiliteit de grote waves zorgen voor sturing.

De slijtzool is gemaakt van “blown rubber” en zorgt voor duurzaamheid en grip. Het hakgedeelte is voorzien van specifiek materiaal (X10 carbonrubber) wat vroegtijdige slijtage tegengaat. De brede zoolbasis zorgt voor extra stabiliteit.

De Mizuno Wave Sky 5 is een no-nonsense schoen voor kilometervreters die comfort belangrijker vinden dan pure snelheid. Ook geschikt voor de wat zwaardere lopers.

 

Shop Mizuno Wave Sky 5       

Specs


Drop: 8 mm
Gewicht heren: 310 gram