De Wave Ultima van Mizuno is in korte tijd een geliefde schoen geworden onder neutrale lopers. De 8e editie van dit model kenmerkt zich net als zijn voorgangers door een mooie combinatie van stabiliteit en comfort.


De Mizuno Wave Ultima 8 Amsterdam marathon editie is alleen bij Run2Day Amsterdam én online in de Run2Day webshop verkrijgbaar.

Mizuno Wave Ultima 8 Amsterdam voor dames

Mizuno Wave Ultima 8 Amsterdam voor heren


Amsterdam Limited Edition


Speciaal voor de marathon van Amsterdam heeft Mizuno een unieke editie ontworpen van de Wave Ultima 8. Zo komen bekende Amsterdamse elementen terug in het uiterlijk van de schoen. Aan de buiten- en binnenzijde vinden we de grachtenpanden terug, en op de achterkant staan de drie Andreaskruisen uit het wapen van Amsterdam.

De wave-plaat in de Wave Ultima 8 zorgt ervoor dat je goed opgevangen wordt tijdens het landen en vervolgens soepel verder kan afwikkelen. Door gebruik te maken van lichtgewicht U4iC en U4iC X foam geeft de Ultima 8 je een prettige zachte demping en krijg je bij de afzet ook weer energie terug door het elastische vermogen van het foam.
 
Met de Dynamotion Fit technologie van Mizuno ervaar je een prettige pasvorm, de schoen sluit goed aan maar beperkt de bewegingsvrijheid van je voet niet. Hierdoor voelt de Ultima 8 stevig aan maar hoef je niet bang te zijn dat er drukpunten ontstaan.
 
De Wave Ultima 8 – Amsterdam editie is het ideale aandenken aan de Amsterdam marathon, maar ook als je die niet loopt blijft het een topper in het neutrale responsive cushioning segment!

Mizuno Wave Ultima 8 Amsterdam

Mizuno Wave Ultima 8 Amsterdam