De Wave Ultima van Mizuno is inmiddels een echte klassieker geworden. Het neutrale model kenmerkt zich door een mooie combinatie van stabiliteit en comfort en is in vergelijking tot soortgelijke modellen net even wat lichter!

De Mizuno Wave Ultima 9 Amsterdam marathon editie is verkrijgbaar bij alle Run2Day winkels én online in de Run2Day webshop.

Mizuno Wave Ultima 9 Amsterdam marathon voor dames

Mizuno Wave Ultima 9 Amsterdam marathon voor heren

 
Amsterdam Limited Edition
Speciaal voor de Marathon van Amsterdam heeft Mizuno een unieke editie ontworpen van de Wave Ultima 9. Met de vrolijke Amsterdamse artiest Hero de Janeiro is een samenwerking aangegaan om het bovenwerk en de zool kleur te geven. Kleine puzzelstukjes in allemaal verschillende kleuren zijn het handelsmerk van Hero de Janeiro en zorgen voor een frisse speelse look!
 
Vertrouwd gevoel met nieuwe Wave
De tussenzool van de Wave Ultima 9 is net als het voorgaande model gemaakt met U4iCx foam. Dit lichtgewicht foam zorgt voor een comfortabele zachte demping die de impact gedurende de landing perfect opvangt. Dankzij het elastisch vermogen van het foam krijg je bij de volgende afzet ook weer energie terug wat zorgt voor een comfortabel maar responsief gevoel bij de afwikkeling! De bekende Wave-plaat uit de Mizuno modellen is iets zachter gemaakt en omgedoopt tot ‘Cloudwave’. Met deze verandering blijft de stabiliteit van de schoen behouden maar rolt de voet soepeler van de hak door naar de voorvoet.
 
Dynamotion Fit
Het bovenwerk van de Ultima 9 is gemaakt met de Dynamotion Fit technologie waardoor een prettige pasvorm ontstaat. De schoen sluit goed om de voet aan maar beperkt de bewegingsvrijheid niet zodat er geen vervelende drukpunten ontstaan!  Gedurende je run is de kans op irritatie daardoor minimaal en blijven je voeten toch stevig in de schoen zitten. Uiteraard zorgt goed ademend mesh voor verkoeling en blijven je voeten ook bij de langere runs droog en koel.
 
De Wave Ultima 9 – Amsterdam Limited Edition is het ideale aandenken aan de Amsterdam Marathon, maar ook als je die niet loopt blijft de schoen een topper in het neutrale responsive cushioning segment!

Specs: 
Drop: 12mm
Gewicht heren: 290 gram, US 9
Gewicht dames: 240 gram, US 8

Mizuno Wave Ultima 9 Amsterdam marathon 2017

Mizuno Wave Ultima 9 Amsterdam marathon 2017