De nieuwste versie van de New Balance Fresh Foam 1080 heeft weer een stap voorwaarts. New Balance heeft vooral de bovenzijde van de schoen aangepast.

De New Balance Fresh Foam 1080v7 is verkrijgbaar bij alle 25 Run2Day winkels én online in de Run2Day webshop.

New Balance Fresh Foam 1080v7 voor dames

New Balance Fresh Foam 1080v7 voor heren

De Fresh Foam 1080 heeft vanaf nu een ‘engineered mesh’ voorzijde, dat betekent geen stiknaden en meer ademend vermogen omdat de bovenzijde geheel geweven is. De verstevigingen zijn nu op het mesh ‘geplakt’ waardoor ook hier geen stiknaad meer aan te pas komt. Door deze aanpassingen is het comfort enorm toegenomen.
 
De ‘bootie constructie’ uit het vorige model is gebleven, dat betekent dat de midvoet geheel omsloten wordt door een elastisch materiaal voor een perfecte pasvorm. De Fresh Foam tussenzool van de 1080 is ook iets aangepast. Fresh Foam is een ‘data driven’ technology. New Balance verzamelt data van looppatronen van hardlopers en gaat daarmee aan de slag om een tussenzool te ontwerpen met behulp van een computermodel. In het geval van de Fresh Foam 1080 is men gaan rekenen met data van neutrale lopers. De ontstane tussenzool is een vrij dikke, Maximum Cushioning tussenzool die vooral zacht en comfortabel aanvoelt.
 
Ben je een neutrale loper of loopster en op zoek naar heel veel comfort? Dan is de Fresh Foam 1080 echt het proberen waard! Bij ons zit de schoen dan ook in de categorie ‘Neutral – Maximum Cushioning’.

New Balance Fresh Foam 1080v7

New Balance Fresh Foam 1080v7