De New Balance 1400v5 is een light cushioning model dat ontworpen is om een snel en vrij gevoel te geven tijdens het lopen. Deze speciale versie voor de New York Marathon editie laat subtiel een paar kenmerken zien, bijvoorbeeld het Vrijheidsbeeld logo van de marathon op de tong van de schoen.

De New Balance 1400v5 New York City marathon editie is exclusief bij Run2Day verkrijgbaar. Deze collectie is alleen online in de Run2Day webshop verkrijgbaar.

Ga naar de complete collectie van de TCS New York City marathon merchandise
 
Flexibel en ademend
Het bovenwerk van de 1400v5 ziet er snel en slank uit doordat gemaakt is van een volledig naadloos engineered mesh. Op een aantal plekken heef het mesh extra perforatie voor een superieur ademend vermogen. Door de naadloze constructie en het aangename gevoel aan de binnenzijde van de schoen kan je gerust met blote voeten in dit model stappen.
 
Lichtgewicht
De tussenzool van de 1400v5 is gemaakt van het RevLite foam, een lichtgewicht rubber dat zorgt voor ondersteuning en demping van je voet. Door het lichte gewicht voelt de schoen reactief aan en is daardoor uitermate geschikt voor snelle trainingen en wedstrijden.  De buitenzool van de 1400v5 is gemaakt van geblazen rubber, dit zachte en lichte rubber geef je perfect grip op de ondergrond. Dankzij groeven in de voorvoet kan de 1400v5 flexibel meebewegen met de voet voor een soepele en snelle afwikkeling.
 
De New Balance 1400v5 is een must-have voor de loper die op zoek is naar een light cushioning schoen voor de snellere trainingen of wedstrijden.
 
Drop: 10mm
Gewicht heren: 223gram
Gewicht dames: 174gram

New Balance New York City Merchandise