Het succesvolle model van New Balance, de 880 is alweer toe aan de zesde editie. Bij Run2Day is de 880 inmiddels een vaste waarde geworden binnen het neutrale responsive cushioning segment.

De New Balance 880v6 is verkrijgbaar bij alle 25 Run2Day winkels én online.

New Balance 880v6 voor dames

New Balance 880v6 voor heren
 

Engineered upper


Het bovenwerk van de 880v6 is net als in de vorige versie gemaakt van ademend seamless mesh. Het mesh upper is daarbij zo ontworpen dat het elastisch meebeweegt met de voet, maar ook ondersteuning biedt waar nodig. Hierdoor ontstaat een aangename sluitende pasvorm waardoor je kilometer na kilometer comfortabel blijft lopen. De toebox heeft een afgeronde vorm waardoor de tenen net wat extra ruimte krijgen.
 

Dubbele cushioning


In de 880 zorgen twee lagen dempend foam samen om je tijdens elke landing goed op te vangen. De bovenste laag foam bestaat uit het Abzorb materiaal, dit is een compactere laag met zeer veel dempende eigenschappen. De twee laag is het elastischere en lichtere Acteva Lite. Door deze twee lagen in een ideale verhouding in de 880v6 te plaatsen ontstaat een duurzame demping met een zacht gevoel. De plaatsing in de tussenzool zorgt er daarnaast ook voor dat de 880v6 een zeer stabiele schoen is.

De 880v6 is waarschijnlijk de beste versie van de 880 tot nu toe, en daarmee ook direct een aanrader voor een neutrale loper die een stabiele schoen zoekt met responsieve demping.

New Balance 880v6

New Balance 880v6