De New Balance 890 is terug van weg geweest met deze 6e editie. Dit snelle light cushioning model is door New Balance op een aantal punten opnieuw ontworpen en zorgt voor een reactieve afzet vanaf de voorvoet met genoeg demping voor dagelijks gebruik.
Revlite tussenzool
De leest van de 890v6 is gelijk aan de Vazee Pace v2 en geeft door zijn vormgeving een snelle afwikkeling richting de voorvoet. De tussenzool is vervaardigd van RevLite foam wat zorgt voor een reactieve demping in combinatie met gewichtsbesparing. Bij iedere landing die je maakt vangt het foam de schokken op en stuwt je bij de volgende pas weer naar voren. De buitenzool van de 890v6 is aangepast om zo licht mogelijk te zijn maar tegelijk ook duurzaam. Op plekken waar doorgaans veel slijtage voorkomt is er extra rubber toegevoegd.

Bootie upper
Het bovenwerk van de 890v6 is gemaakt van een volledig naadloos mesh zoals we dat gewend zijn van New Balance. Het soepele engineered mesh zorgt ervoor dat je voeten ook bij een training met hoge intensiteit heerlijk koel blijven. Dankzij de bootie constructie vormt het bovenwerk zich als een sok om je voet en geeft daardoor een comfortabel gevoel. Het nieuwe ontwerp zorgt ervoor dat de 890v6 in gewicht iets is toegenomen ten opzichte van zijn voorloper maar daarentegen krijg je er veel comfort voor terug.
 
De New Balance 890v6 is aanrader voor lopers die op zoek zijn naar een light cushioning model voor de snellere trainingen in combinatie met het comfort van een dagelijks te gebruiken schoen.
 
Specs: 
Drop: 6mm
Gewicht Heren: 272 gram (US 9)
Gewicht Dames: 230 gram (US 8)


New Balance 890v6 hardloopschoenen

New Balance 890v6 hardloopschoenen