De New Balance Fresh Foam 1080v8 van is een model gemaakt van hoogwaardig materiaal dat garant staat voor een zeer comfortabele pasvorm in combinatie met maximale cushioning. Het Fresh Foam in de tussenzool is gecreëerd met behulp van data van allerlei verschillende lopers en geeft zo precies de juiste hoeveelheid demping en steun voor de neutrale loper.


 
Fresh Foam demping
De middenzool in de 1080v8 is gemaakt van Fresh Foam. Dit rubber is ontwikkeld door data te verzamelen van vele verschillende lopers en het looppatroon hiervan te analyseren. Met behulp van deze data wordt de vorm van de tussenzool gecreëerd in de vorm van hexagon blokjes. Deze blokjes worden hol en bol gemaakt, afhankelijk of de schoen op dat punt moet steunen of juist extra comfort moet bieden. De buitenzool van geblazen rubber zorgt voor een bijdrage aan de demping en beweegt flexibel mee met de beweging van de voet tijdens het afwikkelen. Door deze opbouw ervaar je met de New Balance Fresh Foam 1080v8 je altijd maximale demping, comfort én steun gedurende je run.
 
Comfortabel en stevig bovenwerk
Net als in de voorgaande versies is er gebruikt gemaakt van een volledig naadloze en elastische ‘bootie’ constructie waardoor de schoen bij het aantrekken direct een comfortabele pasvorm heeft. Over de gehele lengte van de schoen is gebruik gemaakt van een goed ventilerend engineered mesh. Het mesh is op verschillende locaties extra open voor maximaal ademend vermogen. Om te zorgen dat het bovenwerk de voet goed omsluit is er gebruik gemaakt van een aantal dunne TPU-banen rond de middenvoet die de voetboog ondersteunen. Het hakgedeelte is voorzien van extra vulling zodat de hiel goed op de plek blijft tijdens het rennen en zodoende niet gaat schuren.
 
Zoek je als neutrale loper een schoen met veel comfort en maximum cushioning? Dan is de New Balance Fresh Foam 1080v8 een model dat je absoluut eens moet aantrekken!
 
Specs:
Drop: 8mm
Gewicht heren: 314 gram
Gewicht dames: 276 gram


New Balance Fresh Foam 1080v8

New Balance Fresh Foam 1080v8