De New Balance 880v10 hardloopschoenen is vernieuwd en nu verkrijgbaar bij alle Run2Day winkels. Dit model is bij Run2Day een van de meest populaire hardloopschoenen onder de hardlopers. Deze nieuwste versie is niet alleen een cosmetische update maar net als bij de vorige versie heeft New Balance het bewegingspatroon van lopers en de verandering bij vermoeidheid in kaart gebracht. Met behulp van deze data en nieuwe inzichten is de 880v10 weer een stukje rijker en beter dan zijn voorganger. Wij zijn ervan overtuigd dat ook deze versie een bestseller gaat worden binnen het responsive cushioning segment.

Engineerd upper


In het Hypoknit bovenwerk van de 880v10 is gebruik gemaakt van een nieuwe “platte breitechniek”. Het mesh is rond de midvoet voorzien van strategisch geplaatste inliggende draden die extra ondersteuning bieden en zorgen voor een stevige omsluiting van de voet. Bij de tenen is het mesh juist ruimer zodat de tenen kunnen spreiden tijdens het afwikkelen. Het uit-een-stuk gemaakte bovenwerk is volledig naadloos en voorkomt daarmee irritatie van de voet. De 880v10 is voorzien van diverse reflecterende details (o.a. bij de N) om de zichtbaarheid te vergroten. Het gebreide bovenwerk geeft veel ademend vermogen om warme voeten te voorkomen. Een hielkap voorzien van memory foam zorgt voor een betere omsluiting van de hiel en extra comfort.

New Balance Fresh Foam 880v10


Fresh Foam X demping


Net als de New Balance Fresh Foam 1080v10 heeft de 880 een Fresh Foam X tussenzool. Het maakt de schoen zachter, lichter, flexibeler en responsiever. Waar de 1080 volledig Fresh Foam zool heeft is er bij de 880 sprake van Fresh foam in combinatie met een meer responsief, traditioneel foam in de voorvoet. De laterale inkepingen in de zool zorgen voor een meer verend karakter gedurende je runs. De blown rubber slijtzool zorgt voor grip en slijtvastheid. Net als in de versie 9 is er bij de 880V10 gebruik gemaakt van 2 flexgroeven in de zool echter iets anders gepositioneerd. Daarnaast is er een kleine verticale groef gemaakt op de voorvoet die de flexibiliteit tijdens de afrol ten goede komen. Met de 880v10 heeft New Balance een zeer goede job gedaan. Er is sprake van een bijzonder goede update die door een breed publiek gewaardeerd zal worden.

New Balance Fresh Foam 880v10 Dames           New Balance Fresh Foam 880v10 Heren

                
Specs


Drop: 10 mm
Gewicht dames: 258 gram
Gewicht heren: 305 gram