De Hierro is een allround trailschoen die op alle ondergronden uit de voeten kan. Inmiddels is dit alweer de 5e versie van deze steeds populairder wordende schoen. In vergelijking met de eerdere versies is de schoen comfortabeler geworden en ook meer geschikt voor door-to-door trail running. 


Upper – ademend en beschermend


Het upper van de Hierro is vernieuwd en voorzien van een duurzaam materiaal; beter ademend en geschikt voor trails in ruigere gebieden. In combinatie met een TPU coating en de geintegreerde tong zorgt dit ervoor dat vuil en modder zoveel mogelijk buiten blijft. De rubber versteviging op de voorvoet beschermt de tenen beter en voorkomt slijtage. Een lusje bij de hiel zorgt voor een makkelijke instap.

             

 

Demping, comfort en grip


De tussenzool van de Hierro is voorzien van fresh foam zoals dit ook gebruikt wordt in de road modellen van New Balance. Een materiaal wat zorgt voor extra comfort. De Vibram slijtzool met de uitstekende spoilers zorgt voor extra grip, slijtvastheid en maakt de schoen geschikt voor meer technische trails.

             


Specs


Drop: 8mm
Gewicht: 359 gram