Chat with us, powered by LiveChat

Mini Cart

New Balance Fresh Foam Tempo

New Balance Fresh Foam Tempo

De Fresh Foam Tempo is een relatief nieuwe schoen uit de stal van New Balance. De naam zegt het al; de schoen leent zich ervoor om lange afstanden op tempo te lopen maar is tevens geschikt voor je dagelijkse rondje. Met een wat lager platform dan bijv. de New Balance Fresh Foam 1080 is er een soepele overgang van achtervoet naar voorvoet en voelt de Tempo lekker snel aan.


Bovenwerk


Het ranke bovenwerk van de schoen heeft een prettige pasvorm en is licht in gewicht. Het gebruikte engineered mesh zorgt ervoor dat de schoen goed ventileert. De verstevigingen rond de midvoet zorgen voor een goede omsluiting van de voet.

nb ffx tempo

Fresh Foam X tussenzool


De tussenzool is gemaakt van Fresh Foam X, een materiaal wat zorgt voor een goede demping en responsief karakter. Fresh Foam X zorgt er tevens voor dat de schoen zacht en comfortabel aan blijft voelen gedurende langere runs. De blown rubber slijtzool zorgt voor grip en een goede drukverdeling.

 

shop nb ffx tempo  

                

Voor wie is de schoen?


Voor liefhebbers van lichtere, wat snellere schoenen en lopers die voorheen de New Balance Fresh Foam Zante Pursuit kochten is de Tempo een aanrader.

 

Specs


Drop: 6mm
Gewicht: 258 gram

laat een comment achter

Uw email wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden moeten ingevuld zijn.