Met de Fresh Foam Vongo heeft New Balance een nieuwe troef in handen in het maximum cushioning – support segment binnen Run2Day. Waar ondersteunende schoenen over het algemeen gebruik maken van een tweede hardheid rubber om overpronatie op te vangen is dat door de innovatieve zool van de Fresh Foam Vongo niet nodig.
 
De New Balance Fresh Foam Vongo is verkrijgbaar bij 25 Run2Day winkels én online in de Run2Day webshop.

New Balance Fresh Foam Vongo voor dames

New Balance Fresh Foam Vongo voor heren

Gespleten tussenzool
De zool van de Fresh Foam Vongo valt direct op doordat deze gesplitst is vanaf de hak tot aan de midvoet. Op deze manier ontstaan er twee delen, waarbij de Fresh Foam tussenzool aan de binnenzijde hoger is dan aan de buitenzijde waardoor er een wig ontstaat. Aan de binnenzijde heeft New Balance het Fresh Foam compacter gemaakt voor een goede ondersteuning van de voetboog. Met de Fresh Foam Vongo rolt de voet tijdens het afwikkelen tegen een hoger en compacter deel van de zool aan waardoor er een natuurlijke remming van de overpronatie beweging ontstaat, zonder de abrupte overgang die ontstaat door gebruik van verschillende materialen!
 
Bovenwerk
Bij het aantrekken van de Fresh Foam Vongo voelt de schoen comfortabel en stevig aan. Dankzij een versteviging rond de middenvoet, het zadel, wordt je voet goed door de schoen omsloten en blijft daarmee goed op z’n plek tijdens het lopen. Zoals we gewend zijn is de constructie verder geheel naadloos, en zorgt lichtgewicht mesh voor verkoeling tijdens het lopen.
 
Specs New Balance Fresh Foam Vongo.
Drop: 4mm
Gewicht heren bij maat US 9: 300g
Gewicht dames bij maat US 7: 249g

New Balance Fresh Foam Vongo

New Balance Fresh Foam Vongo