De Fresh Foam Vongo v2 van New Balance maakt net als de eerste versie gebruik van een innovatieve zoolconstructie waarbij de zool gesplitst is in twee delen. Het verschil met het voorgaande model is dat in deze nieuwste versie de groeve over de lengte van de zool verder is doorgetrokken richting de voorvoet. Het resultaat is een flexibele schoen de tegelijk voldoende steun biedt tegen overpronatie!

De New Balance Fresh Foam Vongo 2 is verkrijgbaar bij alle Run2Day winkels én online in de Run2Day webshop.

New Balance Fresh Foam Vongo 2 voor dames

New Balance Fresh Foam Vongo 2 voor heren
 

Comfort met steun
De zool van de Fresh Foam Vongo v2 bestaat uit twee delen doordat er een groeve loopt van de hak tot aan de voorvoet. In vergelijking tot de eerste versie loopt de groeve nu verder door waardoor de schoen flexibeler aanvoelt en makkelijker de beweging van de voet kan volgen. De steunende werking is echter nog altijd aanwezig doordat de tussenzool aan de binnenzijde hoger is dan aan de buitenzijde. Tijdens het afwikkelen rolt de voet van de buitenzijde naar binnenzijde en komt daarmee tegen het hogere deel aan wat de beweging opvangt en vertraagd. Door de Fresh Foam tussenzool voelt de Vongo v2 gedurende de gehele afwikkeling zacht en comfortabel aan.
 
Soepel Engineered Mesh
Het bovenwerk van de Vongo V2 maakt gebruik van een soepel en ademend engineered mesh gemaakt in een bootie constructie. Hierdoor sluit de schoen mooi aan rond de voet. Dankzij een constructie van stevige plastic banen bij de midvoet, FantomFit, blijft je voet ook tijdens het lopen stevig in de schoen zitten. Uiteraard is de constructie volledig naadloos wat kans op irritatie minimaliseert!
 
Ben je op zoek naar een schoen met maximale cushioning, die flexibel is en toch support biedt? Dan is de Fresh Foam Vongo V2 een must-have!
 
Drop: 4mm
Gewicht heren: 329 gram, US 9
Gewicht dames: 284 gram, US 8

New Balance Fres Foam Vongo 2

New Balance Fres Foam Vongo 2