De New Balance Fresh Foam X 860v12 hardloopschoenen is gearriveerd. In de 12e editie van deze schoen is het onderstel ongewijzigd en is er sprake van vernieuwing op detail bij het bovenwerk. Niet de meest opzienbarende versieupdate; voortborduren op het succes van versie 11 is het motto.

New Balance Fresh Foam X 860v12

Fresh Foam toplaag


De toplaag van het Fresh Foam materiaal in de tussenzool. Fresh Foam is al jarenlang een garantie van succes en wordt naast de 860 ook gebruikt in de modellen 1080 en de 880. Het Fresh Foam zorgt voor ultieme demping en zachtheid. Daarnaast bestaat de tussenzool nog steeds uit twee hardheden foam voor een ideale balans tussen comfort en stevigheid. De ondersteuning tegen overpronatie komt vanuit een steviger stuk aan de mediale zijde van de 860v12 zoals we dat gewend zijn uit de voorgaande modellen.

Engineered mesh upper


Het bovenwerk van de Fresh Foam X 860v12 is gemaakt van naadloos engineered mesh. Het materiaal is duurzaam, geeft extra steun en heeft een groot ademend vermogen. Nieuw in het bovenwerk zijn de laterale en mediale stiksel die zorgen voor versteviging rond de middenvoet. Iets wat ook toegepast wordt in de topmodellen van New Balance. 

Gegoten 3D hielkap


De hielkap van de New Balance Fresh Foam X 860v12 is 3d gegoten en omsluit de hiel nog beter dan voorheen. De New Balance Fresh Foam X 860v12 is geschikt voor hardlopers die door overpronatie ondersteuning nodig hebben in de hardloopschoen. De schoen biedt goede stabiliteit, kilometer na kilometer.

Shop New Balance Fresh Foam X 860v12 dames   Shop New Balance Fresh Foam X 860v12 heren       

Specs


Drop: 10 mm
Gewicht dames: 254 gram
Gewicht heren: 324 gram