De New Balance Fresh Foam X Vongo v5 hardloopschoenen zijn geschikt voor hardlopers die overproneren en stabiliteit zoeken in een hardloopschoen. Het vinden van de ultieme combinatie tussen comfort en stabiliteit. Dat was de opdracht voor de ontwerpers van de Fresh Foam X Vongo v5. Een schoen die geldt als de ondersteunende variant op de New Balance Fresh Foam X 1080.

De New Balance Fresh Foam X Vongo v5 is bedoeld voor de loper van gemiddeld tot wat zwaarder postuur, die ondersteuning kan gebruiken. De extra stevige zone onder de middenvoet is nauwelijks voelbaar, maar zorgt er wel voor dat overpronatie voorkomen wordt. DeFresh Foam X Vongo v5 wikkelt zo soepel en zacht af dat je erop wilt blijven lopen. Het NB Fresh Foam X geeft comfort tijdens het lopen en zorgt voor de benodigde demping. De brede zoolbasis vergroot de stabiliteit.

New Balance FFxVongo v5

Bovenwerk


Het engineered mesh bovenwerk met TPU verstevigingen zorgt voor een goede omsluiting van de voet. De opengewerkte delen op de voorvoet zorgen voor voldoende ventilatie gedurende je runs en voorkomen dat je voet te warm wordt.

Ben je op zoek naar een ondersteunende schoen in het premium segment zonder in te boeten aan comfort dan is de New Balance Fresh Foam X Vongo v5 een goede overweging.   

New Balance Fresh Foam X Vongo v5       
Specs


Drop: 8 mm
Gewicht dames: 222 gram
Gewicht heren: 280 gram