New Balance is sponsor van de Rotterdam Marathon. Om dat te vieren komt het amerikaanse hardloopmerk met een speciale versie van de Fresh Foam Zante. De Fresh Foam Zante is een soepele modieuze hardloopschoen met veel demping. Een lekkere schoen om je tempo net wat gemakkelijker op te voeren!

De Rotterdam versie van de Fresh Foam Zante is voor de heren natuurlijk Rotterdams groen en voor de dames flitsend roze. Allebei de schoenen zijn voorzien van een inlegzool met de skyline van Rotterdam erop, is de tong van de schoen voorzien van een Nederlandse vlag en staat onderop de slijtzool van de schoen over de gehele lengte op de linker schoen Rotterdam en rechter Marathon. Jij kunt dus voor of na de marathon laten zien waar je voor traint of wat je in de benen hebt aan de lopers die achter je lopen.

New Balance Fresh Foam Zante Rotterdam Marathon voor heren
New Balance Fresh Foam Zante Rotterdam Marathon voor dames
 
Honingraat zool
Fresh Foam is de nieuwste dempingstechnologie van New Balance. Fresh Foam is een redelijk flexibele veerkrachtige Foam met opvallende vormen. De deukjes en opvullingen in de tussenzool zien er niet alleen grappig uit, ze dienen ook een doel. Daar waar de tussenzool voorzien is van een deukje vervormt hij gemakkelijker waardoor er meer demping ontstaat. De positie en vorm van de deukjes is bepaald door heel veel hardlopers te analyseren. Zo is een ideale hardloopschoen ontstaan met een elastischer dempend gevoel dan de meeste andere schoenen.
 
Zit als een sok
De Fresh Foam Zante is gebouwd rondom tussenzool met drop van 6mm waardoor de Zante lekker snel aanvoelt. De grote teensprong, werkt dit nog verder in de hand. Het bovenwerk van de Zante ontbeert een traditionele hielkap, dat betekent dat de schoen het vrijelijk maar vooral natuurlijk bewegen van de voet mogelijk maakt. Toch zorgt het bovenwerk wel degelijk voor ondersteuning doordat het juist goed aansluit in het middenvoetgedeelte. Dit komt vooral doordat het bovenwerk uit één geheel is gemaakt waardoor de schoen als een sok aansluit.
 
Al met al is de Fresh Foam Zante een snelle soepele schoen met een zacht gevoel die een natuurlijke afwikkeling stimuleert en sneller lopen gemakkelijker maakt!

Fresh Foam Zante Tour bij jouw Run2Day
Ben jij ook zo benieuwd naar de limited-release Rotterdam Fresh Foam Zante? Trek ‘m aan en probeer ‘m uit tijdens de Fresh Foam Tour.
De snelste lopert ontvangt een gaaf lifestyle shirt van New Balance.

Check snel wanneer de Fresh Foam Tour bij jou in de buurt is:
 
Datum Locatie Tijdstip*
21 Feb Run2day Amsterdam Oosterpark Ochtend
21 Feb Run2day Amsterdam Overtoom Middag
28 Feb Run2day Den Bosch Ochtend
7 Mrt Run2day Arnhem Ochtend
7 Mrt Run2day Deventer Ochtend
7 Mrt Run2day Utrecht Middag
7 Mrt Run2day Venlo Middag
7 Mrt Run2day Zwolle Middag
14 Mrt Run2day Amersfoort Ochtend
14 Mrt Run2day Hengelo Middag
14 Mrt Run2day Eindhoven Middag
14 Mrt Run2day Nijmegen Middag 
14 Mrt Run2day Hilversum Middag
21 Mrt Run2day Hoogeveen Ochtend
21 Mrt Run2day Apeldoorn Middag
21 Mrt Run2day Breda Middag
21 Mrt Run2day Leeuwarden Middag
28 Mrt Run2day Assen Ochtend
28 Mrt Run2day Emmen Ochtend
28 Mrt Run2day Almere Middag
28 Mrt Run2day Veenendaal Middag

* Tijdstip
Ochtend: Opening winkel tot 13:00 uur
Middag: 13:00 uur tot sluitingstijd winkel