De New Balance FuelCell V1 is een nieuwe schoen die doet denken aan de Vazee 2090 uit 2016. De schoen kenmerkt zich door een tussenzool die zorgt voor een reactief en snel gevoel tijdens het afwikkelen. De FuelCell v1 is een mooie aanvulling bij Run2Day in het neutrale light cushioning segment.

De New Balance FuelCell is verkrijgbaar bij Run2Day winkels én online in de Run2Day webshop.

New Balance FuelCell voor dames

New Balance FuelCell voor heren


Dubbele laag demping
De tussenzool van de FuelCell v1 is opgebouwd uit twee verschillende delen rubber voor een dubbele dempingstructuur. De zool is een combinatie van traditioneel rubber en TPU-rubber dat met stikstof is gefuseerd. Hierdoor ontstaat een snel en direct gevoel bij het afwikkelen en verlies je zo min mogelijk energie bij elke stap die je maakt! Door de drop van 6mm wordt je gestimuleerd op de mid- en voorvoet te landen voor een snelle en natuurlijke voetafwikkeling.

Dynamisch upper
Het bovenwerk van de FuelCell is ontworpen zodat het flexibel de bewegingen van de voet kan volgen en tegelijkertijd ook kan ondersteunen. Rond de middenvoet wordt de voet omsloten door een constructie van thermoplastisch polyurethaan, TPU, voor een stevige pasvorm. Het air mesh materiaal zorgt voor goede ventilatie en geeft aangename verkoeling tijdens het lopen op de voet.
 
De New Balance FuelCell v1 is een aanrader voor iedere loper die op zoek is naar een neutrale schoen met een directe demping.
 
Specs:
Drop: 6mm
Gewicht heren: 292g
Gewicht dames: 252g

New Balance FuelCell

New Balance FuelCell