De New Balance FuelCell Impulse kenmerkt zich door een tussenzool die zorgt voor een reactief en snel gevoel tijdens het afwikkelen. De FuelCell Impulse is een mooie aanvulling bij Run2Day in het neutrale light cushioning segment.


Dubbele laag demping


De tussenzool van de FuelCell Impulse is opgebouwd uit twee verschillende delen rubber voor een dubbele dempingstructuur. De zool is een combinatie van traditioneel rubber en TPU-rubber dat met stikstof is gefuseerd. Hierdoor ontstaat een snel en direct gevoel bij het afwikkelen en verlies je zo min mogelijk energie bij elke stap die je maakt! Door de drop van 6mm wordt je gestimuleerd op de mid- en voorvoet te landen voor een snelle en natuurlijke voetafwikkeling.


Dynamische upper


Het bovenwerk van de FuelCell Impulse (boot constructie) is ontworpen zodat het flexibel de bewegingen van de voet kan volgen en tegelijkertijd ook kan ondersteunen. Rond de middenvoet wordt de voet omsloten door een constructie van thermoplastisch polyurethaan, TPU, voor een stevige pasvorm. Het air mesh materiaal zorgt voor goede ventilatie en geeft aangename verkoeling tijdens het lopen op de voet.

De New Balance FuelCell Impulse is een aanrader voor iedere loper die op zoek is naar een neutrale schoen met een directe demping.

Specs:
Drop 6mm
Gewicht heren: 233g
Gewicht dames: 193g

New Balance FuelCell Michel Butter