De New Balance FuelCell Prism maakt deel uit van de FuelCell serie binnen het New Balance assortiment. De FuelCell Prism is een lichte en responsieve hardloopschoen voor lopers die wat extra stabiliteit kunnen gebruiken gedurende hun run.


Support schoen


De Prism is een typisch voorbeeld van een nieuwe generatie support schoenen. Dynamisch, licht en een schoen voor alledag. De schoen is perfect voor korte runs op tempo maar door de extra ondersteuning ook een prima partner gedurende langere hardlooptrainingen.

New Balance FuelCell Prism 

Het bovenwerk & de zool


Het bovenwerk is een mesh boot constructie versterkt met fiber ter ondersteuning van de midvoet. De boot constructie voelt als een sok en zorgt dat de voet goed vast in de schoen zit. Op de voorvoet blijft er genoeg ruimte om de tenen te bewegen. De unieke slijtzool van de FuelCell Prism zorgt voor een snellere landing en een meer voorwaartse beweging tijdens het hardlopen. Het gebruikte materiaal vergroot de responsiviteit en de demping van de schoen. De wig aan de binnenzijde (van iets harder materiaal) zorgt voor extra stabiliteit voor de hardlopers die die ondersteuning nodig hebben.

New Balance FuelCell Prism is een lichte trainingsschoen geschikt voor hardlopers die meer uit hun hardlooptraining willen halen. De nieuwe Prism is stabieler door extra ondersteuning in de tussenzool en daardoor uitermate geschikt voor hardlopers die extra ondersteuning kunnen gebruiken.

Shop New Balance FuelCell Prism               

                
Specs


Drop: 6 mm
Gewicht dames: 208 gram
Gewicht heren: 244 gram