De New Balance FuelCell Prism v2 maakt deel uit van de FuelCell serie binnen het New Balance assortiment. De FuelCell Prism is een lichte en responsieve hardloopschoen voor lopers die wat extra stabiliteit kunnen gebruiken gedurende het hardlopen.

De Prism v2 is een typisch voorbeeld van een nieuwe generatie hardloopschoenen met ondersteuning. Dynamisch, licht en een schoen voor alledag. De schoen is perfect voor korte runs op tempo maar door de extra ondersteuning ook een prima partner gedurende langere hardlooptrainingen.

New Balance

Bovenwerk


Het bovenwerk is een mesh boot constructie, versterkt met fiber ter ondersteuning van de midvoet. De boot constructie voelt als een sok en zorgt dat de voet goed vast in de schoen zit. Op de voorvoet blijft er genoeg ruimte om de tenen te bewegen.

De unieke slijtzool van de FuelCell Prism v2 zorgt voor een snellere landing en een meer voorwaartse beweging tijdens het hardlopen. Het gebruikte materiaal vergroot de responsiviteit en de demping van de schoen. De wig aan de binnenzijde (van iets harder materiaal) zorgt voor extra stabiliteit voor de hardlopers die die ondersteuning nodig hebben. Ten opzichte van versie 1 is de zool over de gehele lengte iets hoger voor een nog zachter en comfortabel gevoel. De hak is iets afgerond voor een soepeler landing.

De Prism v2 is een ideale schoen voor overpronerende lopers, die vlottere hardlooptrainingen willen lopen of de lange afstandsloper, die aan het einde van zijn run wat extra support kan gebruiken.   

Shop New Balance FuelCell Prism v2       
Specs


Drop: 6 mm
Gewicht dames: ca. 219 gram
Gewicht heren: ca. 288 gram