De New Balance FuelCell RC Elite v2 is dé snelste hardloopschoen van New Balance op dit moment. Deze hardloopschoen met carbon plaat en superlichte bovenwerk brengt je PR heel dichtbij.

 

New Balance FuelCell RC Elite 2

De zool


De FuelCell RC Elite v2 is gefinetuned om nog sneller te worden op langere afstanden. De slijtzool is nu opgebouwd uit lightweight solid rubber, wat iets meer stabiliteit geeft en bovendien slijtvaster is dan het Dynaride in de eerste versie v1. De tweedelige tussenzool is iets hoger gemaakt voor meer demping. Ertussen ligt de agressieve carbonplaat, die voor veel energie-opslag en een snelle voortstuwing zorgt. De uitsparing in de tussenzool versterkt deze werking en maakt de carbon plaat zichtbaar aan de onderzijde.

Het FuelCell materiaal is vernieuwd om nog meer energie terug te geven, zodat je ook die moeilijke laatste kilometers van je (halve) marathon kunt vliegen. De leest is licht gezwaaid ten opzichte van v1 wat resulteert in een nog snellere afwikkeling. Over licht gesproken, dat is het bovenwerk zeer zeker. Maximaal ventilerend en versterkt door de 3D geprinte logo's aan de laterale en mediale zijde. Zo is de FuelCell RC Elite V2 helemaal klaar voor je snelste (halve) marathon ooit!

  New Balance FuelCell RC Elite 2                                 

Specs


Drop: 10mm