De New Balance FuelCell Rebel maakt deel uit van de FuelCell serie binnen het New Balance assortiment. Het FuelCell platform is een nieuwe collectie hardloopschoenen die bestaat uit de 5280, Propel en de Rebel. 
 
De New Balance FuelCell Rebel is gemaakt voor hardlopers die houden van snelheid en op zoek zijn naar een lichtgewicht schoen. De FuelCell Rebel is gebaseerd op de ervaringen van de meest elite raceatleten van New Balance op de weg. Besparen van gewicht heeft dan ook centraal gestaan bij de ontwikkeling van deze schoen. 

Lancering in New York 
De nieuwe FuelCell serie werden voor het eerst aan de wereld gepresenteerd in een grote loods in Brooklyn, New York. Onze collega Jordy Hindriks, sales- en marketingmanager van Run2Day mocht hierbij aanwezig zijn. De schoenen stalen pas echt de show tijdens de Zwift Relay Mile. Vier loopbanden stonden naast elkaar opgesteld voor vier Zwift-schermen. Teams uit Japan, New York, Boston en Europa gingen de strijd aan met de FuelCell modellen aan de voeten om als eerste 1 mijl te volbrengen. Jordy werd met zijn team uit Europa knap tweede.

 

 

Het bovenwerk is een mesh boot constructie versterkt met fiber ter ondersteuning van de midvoet. De nieuwe FuelCell technologie in de vorvoet maakt de schoen responsiever en zorgt voor een grotere energy teruggave waardoor je runs effectiever worden. De lichtgewicht slijtzool, gemaakt op basis van data, leent zich perfect voor voorvoetlanders en zorgt voor een betere voortstuwing. 

Deze schoen is geschikt voor hardlopers die nét wat meer uit hun run willen halen. Met de New Balance FuelCell Rebel lukt dat tijdens je dagelijkse run.

Specs:
Gewicht: ca. 208 gram
Drop: 6mm