Op de plaatsen waar de schoenen het meeste slijten is het Ndurance rubber aangebracht. Iets zwaarder, maar wel heel duurzaam. Lightweight solid rubber is lichter en zachter en wordt gebruikt onder de voorvoet voor extra comfort. De speciale vormgeving zorgt ervoor dat je ook op hogere snelheden voldoende grip hebt.

New Balance FuelCell Rebel v2

Het bovenwerk


Heel licht en toch comfortabel. Dat zijn de twee uitgangspunten waarop het bovenwerk ontworpen is. Er is gebruik gemaakt van een licht mesh materiaal zonder verstevigende elementen. Alleen de kraag om de enkel is voorzien van een foamlaag voor comfort en deze zorgt ervoor dat je stevig in je schoenen staat. Leuk detail: het FuelCell/New Balance logo op de tussenzool!

Tussenzool en slijtzool


De tussenzool biedt 14% meer energy return dan de vorige versie door het vernieuwde FuelCell materiaal. Een dikke laag van maximaal 26mm zorgt voor een gelijkmatige en comfortabele afwikkeling tijdens je snellere trainingen. De combinatie van FuelCell materiaal en de slijtzool maken dat de Rebel v2 ook lekker aan blijft voelen wanneer je even gas terugneemt.

 

Shop New Balance FuelCell Rebel v2                                 

Specs


Drop: 6mm
Gewicht: ca. 204 gram