Belemmeren kou en regen jou? Met deze mooie tweedelige set van New Balance zeker niet! Wij hebben een modieuze kledinglijn van New Balance bestaande uit uiterst functionele items. Uit deze lijn hebben wij een tweedelige actieset geselecteerd. 

New Balance actieset voor dames

New Balance actieset voor heren

De set bestaat uit een Windblocker Softshell jack en een lange tight. Het Windblocker jack bestaat is aan de voorzijde winddicht maar het achterpand is vooral ademend. Ook is het jack voorzien van grote reflectiestrepen zodat je van alle kanten zichtbaar bent. De lange tight is voorzien van een handig zakje aan de achterzijde en ritsen aan de onderzijde. In de knieholte is extra ademend materiaal aangebracht. Uiteraard zijn er ook aan iedere zijde reflectie details aangebracht voor een uitstekende zichtbaarheid. 

Twee of drie lagen?

Klaar voor de winter is natuurlijk de bedoeling maar wat nu het nog niet zo koud is of zelfs lekker zonnig? Nou geen probleem, met de New Balance actieset ben je heel flexibel! Je kunt namelijk de set heel gemakkelijk uitbreiden met het modieuze 'Impact Longsleeve Half Zip’ shirt. Dit half zip shirt is gemaakt van een mooi zacht materiaal met een fraaie bies aan de onderzijde en de uiteinden van de mouwen. De uitstekende pasvorm en de ‘heathered’ look maken het helemaal af. Ook het shirt is voorzien van reflectie details aan alle kanten.
Deze longsleeve kun je ook prima over een undershirt dragen om een lekker soepele outfit te creëren. Als het regent maar zeker niet koud is kun je het Windblocker jack over een undershirt dragen en voor de extreem koude dagen maak je er drie lagen van, undershirt, half zip shirt, windblocker jack!

New Balance winterset