In één keer klaar voor de winter? Wij hebben van New Balance nu een driedelige kledingset in het assortiment voor maar 129 euro. Deze set bestaat uit een tight, een jack en een longsleeve met een rits. Alle artikelen zijn uiterst functioneel en bovendien fris van kleur!

Alle artikelen zijn onder andere vervaardigd van de Lightning Dry vezel zodat het transpiratievocht zo goed mogelijk afgevoerd kan worden. De tight is voorzien van een rits onderaan de pijpen zodat je deze gemakkelijk aantrekt, verder is het shirt voorzien van een ritssluiting, ook dit maakt het aantrekken gemakkelijker. Het jack is van een speciaal materiaal met een honingraat structuur aan de binnenzijde zodat het materiaal niet vervelend op de huid blijft plakken mocht je een korte mouw shirt onder het jack dragen. 

Het damesshirt en de jacks zijn voorzien van een modieuze capuchon. Negatieve ervaringen met een capuchon? Bij deze set is dit niet aan de orde, de capuchon  De set is prima als driedelige set te dragen maar zeker ook net zo goed als tweedelige set, dus als het wat warmer is kun je alleen in de longsleeve en de tight hardlopen. Is het wat winderig dan pak je het jack en de tight uit de kast en draag je onder het jack een dunner korte mouw (onder)shirt. Kortom….met deze mooie set ben je klaar voor de herfst maar zeker ook voor de winter!

Bekijk de hardloopset voor heren

Bekijk de hardloopset voor dames