De vernieuwde adidas Supernova Sequence 8 is vanaf nu verkrijgbaar bij Run2Day. De Supernova Sequence 8 is all round trainingsschoen in de categorie ‘support’ van adidas. De Supernova Sequence 8 is gebouwd rondom een BOOST tussenzool die is voorzien van een ‘stable frame’.
 
BOOST is een materiaal uit de TPU familie, dit betekent dat het minder reageert op temperatuur veranderingen maar vooral veerkrachtiger is dan de meeste EVA materialen waarvan de zolen van hardloopschoenen door de jaren heen van gemaakt werden en nog steeds vaak van gemaakt worden.
Om voldoende stabiliteit te bieden is de Supernova Sequence wel voorzien van een MEVA toplaag die aan de binnenzijde van de schoen dominanter aanwezig is zodat extra steun geboden kan worden tijdens de afwikkeling. Ook is de Sequence 8 voorzien van een Torsion kunststof element in de zool ter hoogte van de middenvoet om de stabiliteit nog verder te verbeteren.

De adidas Supernova Sequence 8 boost is verkrijkgbaar in 25 Run2Day winkels en 24/7 online in de Run2Day webshop.

adidas Supernova Sequence 8 boost voor heren

adidas Supernova Sequence 8 boost voor dames

adidas Supernova Sequence 8 boost
 
Het bovenwerk van de Sequence 8 is ten opzichte van zijn voorgangers stevig aangepakt. Zo is gebruik gemaakt van ‘engineered mesh’ dat betekent dat het mesh op bepaalde plaatsen dikker geweven is waar het op andere plaatsen dunner en dus beter ademend is gemaakt. De stevigheid van het bovenwerk is gewaarborgd door geplakte ‘overlays’ en de drie adidas strepen die de voet rondom de middenvoet stevig fixeren. 
Een leuk detail is dat de buitenzool van de Sequence 8, deze is gemaakt door het bekende autobandenmerk Continental. Ten opzichte van normaal rubber zorgt het Continental rubber voor meer grip en is het slijtvaster.
 
Door al deze technologische verbeteringen is de Supernova Sequence 8 het ideale trainingsmaatje voor diegene die op zoek is naar de specifieke BOOST veerkrachtige demping in combinatie met stabiliteit.

adidas Supernova Sequence 8 boost