De eerste versies van de ASICS DynaFlyte bleek een schot in de roos dankzij het baanbrekende Flytefoam was het model zeer licht en uiterst comfortabel! De DynaFlyte 3 is doorontwikkeld tot in perfectie. Wederom is het bovenwerk aangepast, maar de grootste aanpassing zit in de zool, waardoor je nog meer van je run kunt genieten. 

Van je eerste landing tot je laatste afzet, de DynaFlyte 3 biedt een volledige ondersteuning in je volledige afwikkeling.
 
Lichtgewicht upper
Het bovenwerk van de Dynaflyte 3 is gemaakt van het goed ventilerende Adapt Mesh 2.0. Het mesh geeft een aangenaam gevoel om je voet en beweegt perfect mee met de voet tijdens het afwikkelen. Het nieuwe mesh geeft extra stevigheid rond de midvoet en en flexibilteit op de voorvoet. Bij de DynaFlyte 3 is zowel bij upper als de zool gelet op gewichtsbesparing met als resultaat een heerlijk lichte schoen die er ook nog eens goed uitziet.
 
FlyteFoam
De DynaFlyte 3 heeft over de gehele lengte van de tussenzool een laag FlyteFoam voor een zacht én reactief gevoel bij het afwikkelen. Het ontwikkelen van het FlyteFoam heeft geleid tot een materiaal wat 55% lichter dan standaard EVA-foam en ook nog eens veerkrachtiger! Door deze combinatie van gewichtsbesparing en energy return zal je efficiënter je run volbrengen. Bij elke pas hoef je minder gewicht te verplaatsen en krijg je meer energie terug uit het foam.
 
De DynaFlyte 3 is een uitermate geschikte schoen voor de hardlopers die op zoek zijn naar een lichtgewicht schoen die bij kan dragen aan een succesvolle prestatie op afstanden tot ca. 21 km.
 
Specificaties:
Gewicht heren: 257
Gewicht dames: 215
Drop 8mm