De ASCIS GEL-Kayano is al decennia een toonaangevende schoen op het gebied van stabiliteit. Lopers die overproneren kunnen met de ASICS GEL-Kayano 21 gegarandeerd genieten van een lange comfortabele run met de juiste stabiliteit!

Je 42ste kilometer is net zo comfortabel als de eerste in de GEL-Kayano 21, is een gewaagde uitspraak van ASICS maar één die ze wel waarmaken. De nieuwe Kayano 21 is namelijk de perfecte hardloopschoen voor lange trainingen en marathons.

Dames ASICS GEL-Kayano 21

Heren ASICS GEL-Kayano 21
 
Verbeterde zool, lichter én soepeler
De nieuwe verbeterde FluidRide tussenzool vermindert het gewicht met 15% en verbetert de veerkracht met zelfs 20%. De tussenzool is opgebouwd uit twee lagen, ieder met een andere dichtheid. De toplaag is wat zachter, wat zorgt voor een betere schokabsorptie en een hoger comfort.
Aan het einde van een training ga je door optredende vermoeidheid vaak minder efficiënt lopen. Om je voetafwikkeling ook dan zo goed mogelijk te houden, is de GEL Kayano 21 uitgerust met de Full Length Guidance Line Technology. Deze verticale groef die over de hele zool loopt, stimuleert je vanaf de landing tot en met de afzet om je voet zo efficiënt mogelijk, volgens een vast patroon, te laten afwikkelen.

Extra steun
De Kayano 21 heeft een Dynamic DuoMax technologie aan de binnenzijde van de tussenzool. Dit geeft extra ondersteuning en stabiliteit voor mensen die extra support nodig hebben tijdens het hardlopen.
Ook de inlegzool van de Kayano 21 is aangepast. Deze is vervangen door een Comforddry X40 inlegzool die 40% meer veerkracht biedt én 40% duurzamer is dan de Ortholite-inlegzolen die normaal in hardloopschoenen zitten.