Heel veel hardlopers hebben er maanden op gewacht; maar vanaf vandaag is de exclusieve ASICS GEL-NIMBUS 16 Damloop editie eindelijk te koop bij alle Run2Day winkels en op www.run2day.nl
 
Exclusieve details
Als hoofdsponsor van de Dam tot Damloop heeft ASICS in samenwerking met Run2Day voor de tweede keer een limited edition van de GEL-NIMBUS ontwikkeld. Speciaal voor de feestelijke 30e editie is gekozen voor een felgekleurd design. Op de neus van de schoen staat de tekst ‘Dam tot Damloop 2014’, de veter is voorzien van de datum van het evenement en op het hakgedeelte prijkt het getal ‘30’. Een ander opvallend accent is de inlegzool, waarop de typische Amsterdamse en Zaanse gevels en de datum van het evenement te zien zijn. In het kader van de nieuwe Damloop by night op zaterdagavond 20 september bevat de schoen ook speciale ‘glow in the dark’ elementen, zodat de loper ook goed zichtbaar is in het donker.
Vanaf vandaag verkrijgbaar bij alle Run2Day winkels en op www.run2day.nl

De ASICS GEL Nimbus 16 Damloop editie voor de dames

De ASICS GEL Nimbus 16 Damloop editie voor de heren


Nicolien Sauerbreij eerste eigenaar van de Damloopschoen
Run2Day aan de Overtoom in Amsterdam had de primeur. Hier is de limited edition ASICS GEL-NIMBUS 16 Damloop editie voor het eerst aan het publiek gepresenteerd. Nicolien Sauerbreij kreeg als ambassadrice van Right To Play, het goede doel dat gekoppeld is aan het evenement, van Bart Nauta van Run2Day het eerste paar symbolisch overhandigd. Topatleet Dennis Licht gaf vervolgens een clinic voor een select groepje hardlopers, die de schoen mochten uitproberen in het Vondelpark. De Dam tot Damloop schoen is vanaf vandaag verkrijgbaar bij alle Run2Day winkels in Nederland en op www.Run2Day.nl.